ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Marka Tescil
Firma Adı : Marka Tescil
Yetkili : Sn.Yetkili
Adres : Alpay İzer Sokak No:4/A İncirli ? Bakırköy İstanbul
Şehir / İlçe : İstanbul / Bakırköy
Telefon : (0212) 560-7067
Faks : (0212) 660-6950
Web Site : markatescil.gen.tr
E-Mail : kurumsal@markatescil.gen.tr
Firma Hakkında

Bünyemizde çalışan deneyimli ve alanında uzmanlaşmış marka vekillerimiz ile Türk Patent Enstitüsü (TPE) nezdinde marka tescil faaliyetlerinin yürütülmesi, müvekkillerin bu alandaki haklarının garantiye alınması alanlarında gerekli işlemleri yürütmekteyiz.

Amacımız; Taklitlerin önüne geçmeyi, haksız rekabeti engellemeyi Türkiye?de ve dünya da buluşçuluğu ve markalaşmayı hedefleyen firmaların hukuki haklarının korumaktır.

Müşterilerimiz en önemli paydaşlarımızdır

Müşteri memnuniyetini esas alan ve her zaman çözüm odaklı çalışan ekibimiz ile işleminiz her ne olursa olsun tüm aşamalarında en sağlıklı ve doğru bilgiye en kısa zamanda ulaşmanızı sağlayarak, bütün bu süreçleri verimli bir şekilde atlatmanız için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.

Bizi Biz Yapan Vazgeçilmezlerimiz

Önce Müşteri Memnuniyeti; Titiz, hassas, disiplinli, gizlilik ilkeleri çerçevesinde ve öncelikle kendimizin gurur duyacağı, müşteri beklentilerini aşan sonuçlarla müşterilerimizi memnun ederiz.

Yaratıcı ve Yenilikçi Olmak; Yaptığımız her işte yaratıcı, gelişmeleri sürekli yakından takip eden, araştıran, birbirimizi gelişim için hırslandıran, denemekten ve sınırlarını zorlamaktan korkmayan daha iyisi olabileceğini unutmadan çalışırız.

Gelişmede süreklilik; Verdiğimiz tüm hizmetlerde her gün işimizi bir önceki günden daha iyi yapmaya çalışarak yarını mükemmelleştirmeye çalışırız. Performansımızı sayılarla ölçüp gelişimimizi kanıtlar, yeni gelişim fırsatlarını yakalarız.

Dürüstlük ve Gizlilik; Müşterimizin bizimle paylaştığı bilgiler üçüncü şahıslar ve kurumlarla asla paylaşılmaz.

Değer Oluşturmak; Yürüttüğümüz projelerin ölçülebilir bir değer yaratmasına çalışırız.

Kalitemizi Oluşturan İlkelerimiz

Şirket kadromuzda değişik sektörlerde kalite yönetim sistemleri konusunda çalışmalara katılmış, belgelendirme faaliyetlerine katılarak kendi alanında uzmanlaşmış kişiler ile isteklerinize kısa sürede ulaşmayı amaçlamaktayız.

Fikri mülkiyet ve kalite yönetim sistemleri konusunda hizmet vermiş, derin bilgi birikimine sahip kadromuzla, prensiplerimizden taviz vermeksizin kontrollü bir büyüme ile hedeflerinize doğru ve emin adımlarla ilerlemenizi sağlamaktayız.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram