ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Emmioğlu Mermer
Firma Adı : Emmioğlu Mermer
Yetkili : Mehmet EMMİOĞLU
Adres : Arapşeyh Cad. No:27/D SİVAS
Şehir / İlçe : Sivas / Merkez
Telefon : (0346) 223-3404
Faks : (0346) 223-2023
Web Site : emmioglu.com
E-Mail : info@emmioglu.com
Kuruluş Yılı : 1986
Firma Hakkında
1986 yılında atölyecilik ile çıktığımız bu yolu 2013 senesinde dünyada aranan mermer firmaları arasında tamamlamış bulunmaktayız. Değişik illerde yatırımlara giderek gücümüzü koruduk ve yatırımlarımıza uygun şekilde yön vermeye devam ettik. EMMİOĞLU MERMER olarak dünya doğal taş sektöründe yerimizi ilk sıralara taşımak için büyük çaba sarf etmiş bulunmaktayız. Birçok ülkeye ihracat yaparak ülkemizi de kendi sektörümüzde yurt dışına karşı temsil etmekteyiz. Ekip olarak genç ve dinamik kadromuzla siz değerli dostlarımıza hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız.


EMMİOĞLU MERMER olarak dünya da eşi bulunmayan bir taşa sahibiz. (Klasik Bej) yurtdışına ihracat yaptığımız ülkelerin bizi tercik etmelerinde ki en büyük etken şüphesiz klasik bej dir. Ancak kendimizi sadece bu taşa endekslememiş ve farklı renk ve dokularda birçok seleksiyonu da bünyemize katmış bulunmaktayız. İç piyasada tüm illerde yerini alan ürünlerimiz mimarların en gözde tasarı planları arasında yerini almıştır. Yurtdışında ise başta Arap ülkeleri ve Çin olmak üzere; Rusya, Irak, Dubai, İsrail, Libya, Venezuella, Kıbrıs, Ukrayna, Azerbaycan, Gürcistan, Brezilya, Hindistan, Usa, Güney Afrika, Kore, Vietnam, Endonezya, Nahcivan gibi birçok ülkeye ihracat yapmaktayız. Geniş müşteri portföyümüz ile müşterilerimizi kendi mekanlarında ziyaret ederek yaptığımız hizmeti ayaklarına kadar götürüyoruz. Geniş müşteri ağımız sayesinde taşta maksimum kaliteyi sağlamaktan gurur duymaktayız.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram