ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Ak Grup - Akm Matbaacılık
Firma Adı : Ak Grup - Akm Matbaacılık
Yetkili : Sn.Yetkili
Adres : İskenderun yolu üzeri 8. km 31100 Antakya - Hatay / Türkiye
Şehir / İlçe : Hatay / Merkez
Telefon : (0326) 285-5525
Faks : (0326) 285-5526
Web Site : akmmatbaacilik.com.tr
E-Mail : info@akmmatbaacilik.com.tr
Kuruluş Yılı : 1994
Firma Hakkında

1994 yılında Hatay?da faaliyete giren AKM MATBAACILIK PLASTİK AMBALAJ SANAYI VE TİCARET LTD. ŞTİ. 17.000 m2 lik kapalı alanda Flexo ve Ofset baskı tekniklerini uygulayarak, tekve çok katlı, laminasyonlu ve laminasyonsuz Flexible ambalaj üretimi ile birlikte karton kutu ve etiket üretimi gerçekleştirmektedir.

Teknolojinin ulaştığı son noktadaki tek ve çok katlı polietilen film klişe üretim klişe montaj flexo baskı , ofset baskı solventli ve solventsiz laminasyondilimleme kesme ve katlama makineleri ve Cold Seal uygulamaları ile ambalaj sektöründe fiyatıyla, kalitesiyle ve siparişlerin kısa sürede teslimatı ile adından söz ettirmektedir.

Üretilen baskılı ve laminasyonlu ambalaj filmleri ile bakliyat, makarna, bisküvi ve çikolata, baharat, cips ve kraker, kuruyemiş, temizlik maddeleri ve icecek üretimi yapan firmaların ihtiyaclarına cevap verecek nitelikte olan AKM , Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Gıda Sicili ve Üretim izin belgelerine sahiptir.

Kalitenin varılması gereken bir hedeften ziyade, devamlı gelişme ve süreklilik göstermesi gereken bir süreç olduğu inancını taşıyan AKM ISO 9001:2008 ve ISO 22000 sistemlerini uygulayarak kalitesini de belgelemektedir. 1976 yılında, temelleri AKİB (Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatcılar Birliği) başkanlığını yürüten ALİ KAVAK tarafından atılan Ali Kavak Şirketler Grubu?nun (AKGRUP) bir parcası olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram