ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Delta Analiz ve Laboratuvar Sistemleri Tic.Ltd.Şti.
Firma Adı : Delta Analiz ve Laboratuvar Sistemleri Tic.Ltd.Şti.
Adres : Uçarlı Sokak NO:5-7/A Yukarı Aayrancı
Şehir / İlçe : Ankara / Çankaya
Telefon : (0312) 232-3060
Faks : (0312) 232-3059
Web Site : deltaanaliz.com.tr
E-Mail : info@deltaanaliz.com
Kuruluş Yılı : 2014
Firma Hakkında
Misyonumuz:
Laboratuvarımız, verimli bir ekip çalışması ile kişilere ve kurumlara hizmeti hedef alan, bilimsel gelişmelere açık, çağdaş, araştırmacı, üretken bir misyona sahiptir.


Vizyonumuz:
Laboratuvarımızın vizyonu, bilgiyi üretken kılarak ve geliştirerek, sahip olduğu personel ve teknik ekipmanlarla, başta metabolik defektler olmak üzere, tıp alanında kişi ve kurumlara hizmet etmek, ayrıca bilimsel araştırmalara ve projelere teknik olarak destek olmaktır.


Amacımız:
Tıp alanında metabolik hastalıklar son yıllarda önemli bir yer tutmaktadır. Bunun yanında, üniversiteler ve çeşitli kuruluşlarda tez ve proje çalışması yürütenler, bunları gerçekleştirmek için teknik ekipmana ihtiyaç duymaktadır. Laboratuvarımız, bu alanda sahip olduğu deneyimli elemanları ve güvenilir teknik ekipmanı ile kişi ve kurumlara doğru, kesin ve zamanında sonuç vermeyi, hastalıkların tedavisine katkıda bulunmayı, bilimsel araştırma, tez ve projelere teknik olarak destek olmayı amaçlamıştır.


Hizmetlerimiz:
Yapılan anlaşmalar çerçevesinde, çeşitli hastanelere ve üniversitelere biyolojik materyalde metabolik defekt, amino asit, yağ asidi ve ilaç düzeyi analizleri sunulmaktadır. Çevre ile ilgili analizler yapılabilecek analiz türleri arasında olup bunlarla sınırlı kalınmayacaktır ve yeni analizlere teknik ve metodolojik olanaklar çerçevesinde yer verilecektir.


Kalite Politikamız:
Delta Analiz Laboratuvarları, sağlık alanında, başta metabolik hastalıklar konusunda olmak üzere, Türkiye´deki kişi ve kurumlara hizmet etmek, bu hizmeti gerçekleştirirken kaliteyi, iç ve dış müşteri memnuniyetini ön planda tutmayı kalite poltikasının temeli saymaktadır. Tez ve projeler konusunda kimyasal ve enstrümantal analiz dalında danışmanlık hizmetleri yürütmek de kalite politikasının diğer ayağını oluşturmaktadır. Bunları gerçekleştirmek için, teknoloji ve metodoloji yakından takip edilecek, personel sistemli ve kalite standartlarına uygun bir çalışma gerçekleştirecektir
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram