ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Endoğal Hayvancılık
Firma Adı : Endoğal Hayvancılık
Yetkili : Sn. Yetkili
Adres : 4 Eylül Mh. Şehir Ahmet Akdeniz Caddesi No: 1 /A Kula - MANİSA
Şehir / İlçe : Manisa / Kula
Telefon : (0532) 226-6782
Web Site : endogal.com.tr
E-Mail : bilgi@endogal.com.tr
Firma Hakkında
Manisa?nın Kula ilçesine yapılan ve Kula´nın İlk Yumurta Tavukçuluğu Çiftliği olma özelliği taşıyan çiftliğe, Ege Bölgesi?nden birçok yatırımcı incelemek üzere ziyaret ediyor. İlçemizin 50?nin üzerinde köyü var ve gelir seviyesi düşük. Asgari ücretle çalışmak için evlerinden ayrılan birçok aileye küçük sermayelerle para kazandırma yolunu açıp göçü önlemek öncelikli hedefimiz.
Bu Proje; Tüm çiftçilere teknolojide yaşanan yeniliklerin gösterilmesi. Kırsalda hızla yaşlanmakta olan tarımsal nüfusun gençleştirilmesi. İyi tarım uygulamalarına kolayca uyum sağlayabilecek genç nüfusun daha fazla ve etkin bir şekilde üretimde yer alması. Tarımsal üretimde verimlilik artışı sağlanması.Demek olacaktır.
Projeyle; Özellikle genç nüfusun tarıma kazandırılması. Modern üretimin gereklerini yerine getirebilen genç çiftçilerin yetiştirilmesiKırsal göçün engellenmesi. Tarımla uğraşan genç çiftçilerin sayısının arttırılması. Genç çiftçilerin yaşadıkları ortamda örnek birer çiftçi haline getirilmesi.Gençlerin tarımsal yenilikleri takip etmesi ve uygulaması.Hedeflenmektedir.
Üretim, işleme, ambalajlama, pazarlama vb için işbirliği ve pazar olanakları konusunda fizibilitesi ve hazırlanması için gerekli ekibimizi oluşturduk. Öncelikli hedefimizdeki genç çiftçilerimiz, önümüzdeki yıllarda, değişikliğin güçlü temsilcileri olacak, yaşadıkları toplumun ve ülkemizin ilerlemesine katkı yapacaklardır. Böylece; Kula Organik Yumurta Demonstrasyon Çiftliğimiz ile ilçemizin geleceğine de yatırım yapıyoruz. 
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram