ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Güvenal Kalıp Elemanları (Kayseri Bölgesi)
Firma Adı : Güvenal Kalıp Elemanları (Kayseri Bölgesi)
Yetkili : Metin SAVRUK
Adres : Ambar Mah. Demirciler San. Sit. 22. Cad. No:1 (İş Bankası Yanı) - Melihgazi
Şehir / İlçe : Kayseri / Melikgazi
Telefon : (0352) 311-4106
Gsm No : (0531) 105-4336
Web Site : guvenal.net
E-Mail : m.savruk@guvenal.net
Kuruluş Yılı : 1976
Firma Hakkında

 Şirketimiz, 1976 yılında; İstanbul?da Kalıp sektörünün merkezi olan Süleymaniye? de, kalıp sevdamızla faaliyetlerine başlamıştır.

1986 yılında; Güvenal, Eyüp / Topçular bölgesinde faaliyete geçirilerek, Bayrampaşa bölgesinde özellikle kalıp konularında çalışmalarını hızlandırmıştır. 
 

1993 yılında; kalıp sektörüne katkı sağlamak amacıyla İtalya ve Almanya gibi ülkelerle hazır kalıp elemanları ithalatına başlayan şirketimiz bu konuda ülkemizin ilklerini başarmış olup sektöre yeniliklerle kaliteli ürün çeşitliliğini sağlamıştır.

 

? 1996 yılında; kalıp sektöründeki aksayan kalıp yüzeylerinin tesfiyesini iyileştirme ve yeni kalıp teknolojileri firması kurucumuz Hüseyin Avni TARAKÇIOĞLU? nun üstün gayretleriyle kurulmuştur.

 

? Kalıp parlatma / yüzey polisaj ve sıcak yollukla ilgili çalışmalarına başlamış  olup gelişimlerle sürmektedir.

 

? 2004 yılında;  Güvenal Makina firmamız takım tezgahları satışlarıyla faaliyetlerine başlayarak sektöre katkı sağlamış, makine ve kesici takım konularında kalıp sektörüne yenilikler birlikteliğinde çeşitlilik katmıştır.

 

2008 yılında; sektörde yer alan üretici firmalara daha hızlı ve verimli hizmet etmek adına İkitelli ve Hadımköy şubelerimiz açılmış olup müşterilerine yakın hizmet vermektedir.

 

? 2010 yılında; Türkiye? nin tüm sanayi bölgelerine teknik anlamda destek ve sağladığımız hizmetlerin kalitesini arttırmak amacıyla bölgelerde Home-Office çalışmaları ve ayrıca sürdürülebilir kalite kontrol modeline geçilmiştir.

 

? Ayrıca 2010 yılında Bilgi işlem ve yeni iletişim hizmetleri yatırımlarıyla Güvenal Shop internet satışlarında sektöre yenilik katmıştır.

 

? 2011 yılında; firmamız GTH markası adı altında  Kalıp Elemanları üretimine (merkezleme elemanları) başlamış olup, bu süreçte AR-GE çalışmalarına da önemli yatırımlarıyla gelişimlerine devam etmektedir. 

 

? 2013 yılında; firmamız kendi markamızla standart ve özel kalıp seti, ayrıca hazır taşlanmış plaka üretimine Kıraç Bölgesinde yüksek yatırımlar ile ekonomik ve hızlı modelini sektöre kazandırmıştır.

 

? 2014 yılında; Güvenal Kalıp Elemanları A.Ş. ile grup firmalarıylaTICARET ve üretimindeki ürünleri yurtdışına ihraç etmeye başlamıştır.

 

2015 yılı itibariyle Topçular ? Kıraç ? İkitelli ve Bursa şubelerimiz, GTH İmalat ve GTH  Kalıp Setleri ve Güvenal Makina şirketlerimizle beraber Türkiye? nin tamamına  erişilmekte ve yurtdışı faaliyetlerimize de hız vermiş pozisyondayız.  

 

Bugün sektöre önemli katkılarda bulunmaktan onur duymaktayız, işine kendini adayan Güvenal Kalıp Elemanları A.Ş. Aynı değerlerin vizyonunu taşıyan 2. kuşak sektöre çözüm ortağı olarak ( uygun kalıp fiyatları ) politikasında ülkemizde daha çok kalıp imalatı adına görev almış olup, desteklerinizle bu görevi artarak sürdürecektir, böylece milli sermayemiz de korunmaktadır. Bu serüvendeki  tüm paydaşlarımıza saygılarımızı sunuyoruz.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram