ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
EYD Elit Yönetim Kalite - Çevre Danışmanlığı
Firma Adı : EYD Elit Yönetim Kalite - Çevre Danışmanlığı
Yetkili : Sn. Yetkili
Adres : Eski Küçükbakkalköy Yolu Caddesi Gül Sokak Cebin Apt. No:2 K:1 D:1 İçerenköy ? Ataşehir / İstanbul
Şehir / İlçe : İstanbul / Ataşehir
Telefon : (0216) 577-7838
Faks : (0216) 577-7839
Web Site : elityon.com
E-Mail : info@elityon.com
Kuruluş Yılı : 2003
Firma Hakkında

Firmamız faaliyetlerine, 2003 yılında başta İSTANBUL ve GAZİANTEP olmak üzere, çeşitli sektördeki firmalara; Kalite Yönetim Temsilciliği, Yönetim Danışmanlığı, Marka&Patent hizmetleri, TSE ve Garanti belgesi gibi konularda hizmet vererek başlamıştır.

2005 yılında ELİT YÖNETİM DANIŞMANLIĞI ismini alan firmamız, AB´ ye entegrasyon sürecinde, yine başta Gaziantep ve tüm çevre iller ile Doğu-Güney Anadolu bölgelerinde ki birçok ilde, Kalite bilincinin arttırılması ve bununla çevresel - Sosyal Sorumluluk bilincinin arttırılmasına yönelik önemli hizmetlere imzasını atmıştır.

ELİT DANIŞMANLIK olarak firmamız; Avrupa Birliği´ ne uyum sürecinde, özellikle Gaziantep ve çevre illerinde Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Yetkilileri ile entegre olarak bir çok projede yer almıştır. Bunlardan en önemlileri ise bölgede önemli bir ekonomiye sahip olan Antep Fıstığı?nı geliştirme projesidir. Bu proje kapsamında firmamız, bölgede 20 ye yakın firmaya, Avrupa Birliği yetkilileri ile birlikte, HACCP yönetim sistemine uygun önemli ve etkin bir danışmanlık hizmeti sunarak kalite çıtasının yükselmesinde pay sahibi olmuştur.

Son yıllarda ise değişen teknolojik yenilikler ve bürokratik anlamdaki yeni gereklilikler ışığında gerek portföyümüzde bulunan firma, kurum ve kuruluşlardan gelen yoğun talep, gerek se  mevcut yönetmelik ve kanunlar ışığında firmamız öncelikle TSE den Danışmanlık alanında Hizmet Yeterlilik ve Çevre ve Orman Bakanlığından ise Çevre Danışmanlık Yeterlilik belgesini alarak konusunda akredite olmuş bir danışmanlık firması olmuştur.

Kuruluşlarda bilgi paylaşımı, iletişim ve iyileştirme amaçlı gözden geçirmede dokümantasyon altyapısının etkin ve verimli yapılandırılması ve kullanılması, çalışanların performanslarını daha da artıracak ve hedeflerin başarılmasına katkıda bulunacaktır. Çevre Kanunu Kapsamında alınması gereken izin ve Lisanslar ile yine Çevre Kanununca alınması gereken Çevre danışmnalık hizmeti konularının yanı sıra Yönetim sistemlerinden (ISO 9001:2000 KYS,ISO 14001 ÇYS, ISO 22000 (HACCP), OHSAS 18001,MARKA VE PATENT, CE İŞARETLEME vb.) birini veya birkaçını kuran ve yürüten kuruluşlarda optimum sayıda ve seviyede dokümantasyon kavramlarını açıklamak ve bu konuda sık karşılaşılan problemlere ve çözüm yollarına değinmek firmamızın ana hizmet hedefidir.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram