ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Halkalı VinçMakine Sitemleri
Firma Adı : Halkalı VinçMakine Sitemleri
Yetkili : Sn. Yetkili
Adres : Fabrika:Anabaglar mah.Demirciler sanayi sitesi 1402 Sok. No:11 Seydişehir/KONYA
Şehir / İlçe : Konya / Seydişehir
Telefon : (0332) 582-4022
Faks : (0332) 582-4022
Gsm No : (0530) 637-1602
Web Site : vincmakine.com
E-Mail : vincmakine@hotmail.com
Firma Hakkında

HALKALI  VİNÇ MAKİNE SANAYİ  ,sektörde bugün hızla büyüyen, vinçler ve ceraskallar konusunda emin adımlarla ilerlemekteyiz.fen ve teknolojiden aldığımız güçle sıradışı makineler ve Extrem vinçler imal etmek üzere kurulmuş tasarım,tedarik,Ar-ge faliyetlerini artırarak hiç bir firmayı karalamadan incitmeden sektörde ilk on arasına girmek için yoğun bir çaba göstermektedir.

  Zamanla artan talep ve oluşturulan yeni ürün yelpazesiyle hizmet vermeye devam etmektedir. Müşteri memnuniyeti ve sürekli gelişim ilkesinikurulduğu günden bu yana temel felsefe olarak kabul eden VİNÇMAKİNE, günümüze kadar ürettiği kaliteli ürünlerle yurtiçi ve yurtdışına açık bir pazarda önemli bir yere sahiptir.

21. yüz yılın hızla artan rekabet ortamında asla taviz vermediği kalitesi, kullandığı ileri teknoloji ile elde ettiği hız, insana verdiği değer ve bunun sonucunda elde ettiği yüksek verimlilik ile hızla büyümeye devam ediyor. Firmamızın kurulumu, çalışma disiplini ve düşünce tarzıyla 500 kg´den 100 ton kapasiteli vinç sistemi üretimi, yedek parça, hızlı servis, kolay iletişim gibi özellikleri ile üretim yapmaktadır. Kuruluşumuzdan bu güne sahip çıktığımız ilkelerimizden ayrılmamamız gerektiğinin bilinciyle ve ortaya çıkardığımız eserlerin gururuyla isteklerinize cevap vermeye hazırız.

PROJELENDİRME;HALKALI VinçMakine, tecrübeli ve güçlü kadrosu ile, genel makina tasarımı ve özelde kaldırma ve taşıma makinaları tasarımıyla Dünya standartlarının en güncel yayımlarında zorunlu kılınan ürün şartlarına ve tasarım kurallarına uygun olarak her türlü kaldırma makinası tasarımlarını, takım çalışması bilinci içinde, Autocad, Solid Works ve çelik konstruksiyon tasarım hesapları için geliştirilmiş yazılımları konvansiyonel metodlarla birlikte kullanarak gerçekleştirir.

HIZLI ÜRETİM; Sipariş onaylandıktan sonra, en uygun makine konfigrasyonunu mühendis ekibimiz belirler. Belirlenen konfigrasyonun uzman mühendisler kontrolünde tamamen bilgisayar ortamında hazırlanır ve üretim aşamasına geçilir.

HALKALI VİNÇMAKİNE gerçekleştirdiği her üretim sonrası, ürünlerini, oto kontrol sisteminden geçirerek, hedeflediği yüksek kaliteye ulşatırmaktadır. sipariş aldığı vinç ve makinaların, montajlarını talep edilmesi halinde, montaj tecrübeli ve uzman personel tarafından gerçekleştirmektedir.

KALİTE POLİTİKAMIZ; Müşteri memnuniyeti ancak ürünlerinizde en yüksek standartlarda; kalite, güvenilirlik ve ekonomiklik sunabildiği nispette karşılanmaktadır.. Bütün ürünlerinde hiçbir şey şansa bırakılmaz, üretim prosesleri kalite kontrollerine tabi tutulurken bütün parçalar çok çeşitli testler ve incelemelerden geçirilir.

MONTAJ; Siparişini aldığımız ürünü, çizim aşaması ve yapım aşamasından sonra müşterinin istediği yere istediği gibi montajını yapıyoruz. Montaj siparişi aldığımız zaman kararlaştırdığımız güne uygun olarak yapılır. Montaj tarihinde hiç bir şekilde aksama olmaz.

YEDEK PARÇA; Ürettiğimiz vinçlerin her türlü yedek parçası firmamızda mevcuttur.Vinçlerde her hangi bir sorun olduğu zaman ilk önce firmamıza ulaşarak bilgi veriniz daha sonrasını firmamızın güvencesine bırakınız.

ETKİN SERVİS; Biz dünya çapında bir firma olma yolundayız. İstediğiniz ürünü istediğiniz zaman içerisinde Dünya´nın her hangi bir yerinde Kullanıma hazır hale getiriyoruz. Ürünlerimizde her hangi bir sorun olduğu zaman en geç üç gün içerisinde duruma müdahale ediyoruz..

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram