ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Beyaz Rent A Car
Firma Adı : Beyaz Rent A Car
Adres : Değirmen Yolu Cad Çetinkaya Sokak Gürbüz Plaza No:16 Kat:2 İçerenköy Ataşehir - İstanbul
Şehir / İlçe : İstanbul / Ataşehir
Telefon : (0216) 457-7766
Faks : (0216) 457-9884
Web Site : beyazfilo.com
E-Mail : info@beyazfilo.com.tr
Kuruluş Yılı : 1993
İşletme Türü : Limited Şirketi
Firma Hakkında

Beyaz Filo Kiralama, 1993 yılında Didim Altınkum´da Beyaz Turizm ve Yatçılık Ltd. Şti. ünvanı ile 3 otomobil, 10 motosiklet ve 10 bisiklet ile faaliyetlerine başlamıştır.

Bugün itibarıyla 7.000´e yakın araç filosu ve 100?ün üzerinde konusunda uzman kadrosu ile faaliyetlerini sürdüren Beyaz Filo Kiralama, Genel Müdürlüğü Ankara?da, şubesi İstanbul?da olmak üzere Türkiye genelinde yaygın bir müşteri ağına hizmet vermektedir.Koşulsuz müşteri memnuniyeti ve kusursuz hizmet anlayışını ilke edinen Beyaz Filo Kiralama, filo kiralama ve yönetimi konusunda ülkemizin en güvenilir ve saygın firmaları arasında yerini almıştır.

Beyaz Filo Kiralama operasyonel kiralama hizmetleri ile lider konumunda olup, şirketlerin ihtiyaçlarına yönelik bir program dahilinde en ekonomik fiyatlar ve en uygun koşullarda hizmet verme prensibiyle çalışmaktadır.

2006 yılı Ekim ayında, İş Bankası Grubu şirketlerinden İş Girişim Sermayesi ortaklığıyla gücüne güç katan Beyaz Filo Kiralama?nın hedefi, şirket değerini maksimize ederek dünya standartlarında kurumsal bir şirket kimliği ile sektörün en karlı firmalarından biri haline gelmektir. 2008 yılından bu yana da İş Girişim Sermayesi´nden ayrı olarak aynı ilkelerle yoluna devam etmektedir.

Araç parkının %90?ını filo olarak kurumsal firmalara kiralayan Beyaz Filo Kiralama, giderek artan araç sayısıyla müşterileri için hızlı çözümler üretmeye devam etmektedir.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram