ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Elele Unlu Mamüller
Firma Adı : Elele Unlu Mamüller
Yetkili : Sn. Yetkili
Adres : Mithatpaşa Cad. Kiraz Sok. No:3 Ümraniye / İstanbul
Şehir / İlçe : İstanbul / Ümraniye
Telefon : (0216) 521-9587
Faks : (0216) 521-9590
Web Site : eleleunlumamuller.com
E-Mail : info@eleleunlumamuller.com
Firma Hakkında

 40 yıla dayanan fırıncılık mesleği deneyimini, 1999 yılında Unlu Mamuller üretimiyle çeşitlendiren ELELE, değişmeyen hizmet kalitesini yeni bir vizyonla başarıyla devam ettiriyor.

  Ümraniye´de 1000 metrekarelik satış ve üretim kapasiteli tesislerinde bölgenin en beğenilen pastanesi olarak hizmet veren ELELE Unlu Mamuller, en büyük farkını eksiksiz hizmet prensibi ve temiz ortamıyla yaratıyor.

  Kaliteyi düşürmeden markalaşmak ve bölgedeki  en iyi pastane olarak isim yapmak hedefiyle çalışan ELELE Unlu Mamuller´e en etkili reklamı müşterileri yapıyor, memnun ayrılan bir alıcının sayesinde, 10 yeni müşteri ELELE´nin kapısından giriyor

  ELELE Unlu Mamullerin vizyonlarının değişmeyen ilk maddesi, kaliteyi ayakta tutan en önemli özellik olduğuna inandıkları temizlik ve hijyen kurallarına uymak ve malzemeyi birinci sınıf ürünlerden seçmek.

  ELELE Unlu Mamuller ürün zenginliğiyle de bölgesinde bir tercih unsuru. Firma her geçen gün artan farklı ürün seçeneği ile özel günlerini unutulmaz tatlarla hatırlamak isteyenlerin ilk aradığı adres. Sizin düşünmenize gerek kalmadan damak tadınıza en uygun tat için sizi yönlendiren uzman satış ekibiyle de, ELELE müşterilerinde alışkanlık yaratıyor.

  Babadan gelen ustalık ve özenli iş prensibini başarıyla sürdüren ve Ümraniye´de geniş bir müşteri portföyüne sahip olan yeni kuşak ELELE yönetimi, bölgede Pasta Kültürünün gelişmesinde söz sahibi olarak hizmet veriyorlar.

  Çalışma prensipleriyle de öne çıkan ELELE Unlu Mamuller, müşterilerine hızlı servis ve eşsiz tadlarla sunum yaptıkları kafeteryalarında ağırlayan ve kapıdan giren her müşterinin beklemeden, zevkli bir ortamda hizmet almasını sağlayan firma, marka olmanın en önemli standardını yerine getiriyor.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram