ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Şölen Pastanesi
Firma Adı : Şölen Pastanesi
Adres : Ferit Paşa Mah. Kule Cad. Kulesite Alışveriş Merkezi No: 8 K: Zemin D: 4 Nalçacı, Selçuklu/KONYA
Şehir / İlçe : Konya / Selçuklu
Telefon : (0332) 237-0901
Faks : (0332) 237-0902
Web Site : solenpastanesi.com
E-Mail : solenpastanesikule@gmail.com
Kuruluş Yılı : 1970
Firma Hakkında

1970 Yılında kurulan Şölen Pastanesi Kulesite Pastanesi olarak: Tatlı Çeşitleri, Cevizli Baklava, Fıstıklı Baklava, Şöbiyet, Dürüm, Bülbül Yuvası, Fıstıklı Sarma, Burma Tel Kadayıf, Ekmek Kadayıfı, Lor Tatlısı, Güllaç, Revani, Sütlü Tatlılar, Profiterol, Supangle, Kazandibi, Fırın Sütlaç, Tavuk Göğüsü, Sakızlı Muhallebi, Kuru Pasta, Tuzlu Pasta, Şekerli Pasta, Yaş Pasta, Doğum Günü Pastası, Düğün Pastası, Maket Pastalar, Çikolata, Dondurma ve çeşitleri konusunda siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Şölen Pastanesi Kulesite, bünyesinde barındırdıgı profesyonel ekip ile ar-ge?sini her geçen gün güçlendirmekte ve ürün çesidini artırmaktadır.

Her gün pasta taze olarak: Tatlı Çeşitleri, Cevizli Baklava, Fıstıklı Baklava, Şöbiyet, Dürüm, Bülbül Yuvası, Fıstıklı Sarma, Burma Tel Kadayıf, Ekmek Kadayıfı, Lor Tatlısı, Güllaç, Revani, Sütlü Tatlılar, Profiterol, Supangle, Kazandibi, Fırın Sütlaç, Tavuk Göğüsü, Sakızlı Muhallebi, Kuru Pasta, Tuzlu Pasta, Şekerli Pasta, Yaş Pasta, Doğum Günü Pastası, Düğün Pastası, Maket Pastalar, Çikolata, Dondurma ve çeşitlerinin üretimini kendi bünyesindeki 2500 m2?lik üretim tesisinde merkezi üretim seklinde yapmakta ve Frigofirik araçları ile soguk zincir akısını kırmadan subelere sevketmektedir.

Şölen Pastanesi Kulesite, gıda sektorunde sadece Pastane ürünleri üreten bir firma olmayıp aynı zamanda Anaokulu ve Eczane işletmeciliği konusunda da lider firmalardan birisidir.

Şölen Pastanesi Kulesite, Catering uygulamalarında gerek çok sayıdaki mevcut salonlarını kullandırması, gerekse eğitimli personelleri ile istenen lokasyonlarda verdigi hizmet kalitesi ile tercih edilen firmalardan birisidir.

Şölen Pastanesi Kulesite, çok sayıdaki çesitli kurumlar için isteğe ve ihtiyaca yönelik profesyonel ekibiyle isme özel üretim yapmaktadır.

Şölen Pastanesi Kulesite, kullanmış olduğu tüm hammaddeleri Gıda Mühendisi kontrolünde teslim almakta ve Gıda Üretim Ruhsatı olmayan firmalar ile çalışmamaktadır.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram