ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Piramid Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi
Firma Adı : Piramid Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi
Yetkili : Sn. Yetkili
Adres : Atatürk Org. San. Böl. 10030 Sok. No:16 Çiğli / İZMİR
Şehir / İlçe : İzmir / Çiğli
Telefon : (0232) 325-6325
Faks : (0232) 325-6326
Web Site : piramidosgb.com
E-Mail : info@piramidosgb.com
Kuruluş Yılı : 2013
Firma Hakkında

İş sağlığı ve güvenliği istatistikleri bakımından çok yüz güldürücü bir noktada bulunmayan ülkemizde, son yıllarda iş kazalarını önleme ve meslek hastalıklarından korunma konusunda önemli çalışmalar yapılmaktadır. 2012 yılı Haziran ayında çıkan 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunuve bağlı yönetmelikleri bu çalışmaların somut bir ürünüdür.

 

Bu alandaki yasal mevzuat, Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB) adı verilen kuruluşları sistemin omurgası haline getirmiş ve kısa bir süre içerisinde ülkenin genelinde çok sayıda OSGB kurulmuştur. Ne yazık ki bu hızlı niceliksel artışın sağlıklı bir sektörel gelişme olduğunu söylemek mümkün değildir. Bu alanda etik ilkelere saygılı, hizmet kalitesini ön planda tutan profesyoneller tarafından kurulan OSGB?ler olduğu gibi; kar elde etmeyi önceleyen, iş sağlığı ve güvenliği ile alakalı, alakasız girişimciler tarafından kurulan çok sayıda OSGB de vardır.

 

Bu alanda yıllardır hizmet veren birçok iş sağlığı profesyoneli gibi PİRAMİD OSGB kurucuları da hızla artan OSGB?leri kimi zaman kaygıyla takip ederken, bir yandan da sistem içerisindeki yerlerini ve önemini kabul etmektedir.

 

Geldiğimiz noktada; çalışan sağlığını önceleyen, verilen hizmetin kalite ve niteliğine önem veren, işverenleri doğru bilgilendiren, etik değerleri vazgeçilmez kabul eden bir anlayışın temel ekseninde yer aldığı OSGB?lerin sistemin önemli bir parçası olacağını ve ülkemizde iş sağlığı ve güvenliğinin gelişmesine katkısı olacağına inanıyoruz.

 

İşte bu inançtan hareketle, doğru insan gücüyle, doğru yöntemlerle ve doğru bir ticari anlayışla en iyi hizmeti vermeyi amaçlayan 8 işyeri hekimi ve bir iş güvenliği uzmanı bir araya gelerek 22.01.2013 tarihinde Piramid İş Sağlığı ve Güvenliği A.Ş.?ni kurdu.

 

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından PİRAMİD Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi olarak tescillenen şirketimiz, temeline insan sağlığını alan anlayışıyla hizmetlerine başlamıştır.

 

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram