ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Logo Sepeti (logo tasarımı)
Firma Adı : Logo Sepeti (logo tasarımı)
Yetkili : Recep Kaya
Adres : Kartal/İstanbul
Şehir / İlçe : İstanbul / Kartal
Telefon : 05425645569
Web Site : logosepeti.net
E-Mail : info@logosepeti.com
Kuruluş Yılı : 2014
İşletme Türü : Şahıs Firması
Firma Hakkında

    Öncelikle kendimizden bahsedelim efendim;
    Biz kendimizi sırf logo tasarımı ve kurumsal kimlik(imaj) tasarımı üzerine adamış, 2008 yılından beri bu hizmeti yapan yenilikçi ve genç bir firmayız. Logo Sepeti Firmanızı, sektörünüzdeki firmalardan ayıracak niteliklerinizin haricinde (bunlar; piyasada tanınabilirliğiniz, yenilikçiliğiniz, işlevselliğiniz, öncülüğünüz, tutarlılığınız vb. daha bir çok sayabileceğimiz; bir firma için gerekli olan firmalistik özelliklerinizdir.) firmanızın görsel olarak şekli duruşu, kısaca kurumsal imajı konusunda yardımcı olmaktadır. Hazırladığımız logolar; akılda kalıcı, işlevsel-uygulanabilir tasarımlardır. Logo tasarımı çalışmalarımız; web ortamları dahil, ilgili olan kitleye en akıcı ve akılda kalıcı olmak amacında tasarlanmış olup, mevcut logolarına istinaden markaya spesifik bir yapı oluşturacak şekilde kullanılmak üzere hazırlanmıştır. 

    Logo Sepeti, sizi sektörünüzdeki ve iş piyasanızdaki diğer rakiplerinizden ayırır hale getirmek için gece gündüz çalışmaktadır. 

    Size özgü kurumsal tasarımlar sunar. Sadece logo tasarımınız değil firmanız için gerekli tüm kurumsal kimlik çalışmalarınızı yapmayı üstlenir. 

    Yaptığımız logo tasarımı hizmeti, sizi rakiplerinizin arasından sıyırması ile yetinmemekle beraber; sizi tanınır, yıllarca akılda kalıcı bir şirket olma yolunda ilerletecek çalışmalardır. Türkiye genelinde hizmet veren firmamız, yer ve mekan fark etmeden, müşterileri ile yüz yüze görüşme talebinde bulunmadan işlerini internet üzerinden de yürütebilmektedir.

Logo / Logo Tasarımı Nedir?


    Logo; firmaların, kurumların, bireysel ve tüzel her türlü oluşumun kendi isminden meydana gelen görsel bir üründür. Logo; esas olarak bakıldığında insanların algısında oluşan görsel bir iletişim aracıdır. Manevi bilgi ve fikirler maddi olarak üretilir, daha sonra tekrar insanların algısında-bilincinde manevi olarak yer eder. Logo tasarımı da bu bahsettiğimiz görsel ürünün: genç, akıllı, deneyim ve tecrübeye sahip beyinler tarafından üretilen bir sanat eseridir. Üretim ve sanat eseri demişken ikisinin bir arada kullanımı akıllara fabrikasyon üretimi getirmesin lütfen..! Biz kendi adımıza söylüyoruz ki kesinlikle logo tasarımlarımızda hazır şablonlara yer vermiyoruz. Başka firmalar elli-yüz liralara, yirmi-otuz tane logo tasarımı çizebilir. Lakin bu bizi ilgilendirmez, kalitemizden kesinlikle taviz vermeyiz. 

    Konuyu fazla dağıtmadan logonun, logo tasarımın kısa bir özetini yapmış bulunduk. İsterseniz şimdi gelelim logo tasarımını daha detaylı anlatımına... Logo tasarımına, tarih olarak bakacak olursak; insanlığın ilk var oluşundan beri insanlar çeşitli iletişim araçlarıyla birbirleriyle veya birden fazla insanla aynı anda iletişim kurmaya çalışmışlardır. Logo ve logo tasarımı terimleri yer-zamana göre birbirlerine anlam ve şekil olarak benzerlik-farklılık gösterebilir. Örneğin şöyle ki: logoyu her insan oluşturabilir / çizebilirken logo tasarımını her insan var edemez.


logo tasarımı

Logo Tasarımı Nasıl Yapılır?


    Daha önceki yazımızda belirttiğimiz gibi logo tasarımı yapımına ek olarak; tecrübe, yetenek, bilgi, akıl gibi özelliklere sahip olan her insan logo tasarımı hazırlayabilir. Logo tasarımı yapmanın yaşı yoktur; yediden yetmiş yediye bu özellikleri bahsettiğimiz her insan logo tasarlayabilir. 

    Logo tasarımı yapmak için soyut (manevi) araçların haricinde, özellikle logo şeklini gerçeğe dönüştürebilmek için somut (maddi) araç gereçler gerekmektedir. Logo tasarımının şekli her ne olursa olsun: bu şekli insan gözünün görebileceği; kağıt, ekran, tabela, tahta vs. aklınıza gelebilecek her elle tutulur, gözle görülüe maddi öğelere aktarabilmek için bir çizim aracı gerekmektedir. Bu çizim aracı veya araçları; kalem, tebeşir, fırça, bilgisayar için mouse vs. aklınıza gelebilecek her çeşit somut çizim araçlarıdır. Günümüzde teknolojinin ilerlemesiyle artık ilk saydığımız çizim araçları pek bir arkaplanda kalmıştır. Günümüzde analog çizimlerin yerini dijital, bilgisayar ortamındaki çizimler almıştır. Tabi bu çizimler dijital ortamda; klavye, mouse, grafik tabletleri vs. ile yapılmaktadır. Teknolojinin ilerlemesi insanlara her işte kolaylık sağladığı gibi, logo tasarımı çizimlerini de pek kolay ve hızlı bir şekilde çizebilme olanağı sağlamıştır.


logo tasarımı

Logo Tasarımında Aranması Gereken Başlıca Özellikler:


Bir logo tasarımında aranması gereken başlıca özellikleri şöyle sıralayabiliriz: 

     ? Sadelik         ? İşlevsellik         ? Akılda kalıcılık         ? Kolay uygulanabilirlik


logo tasarımı

Logo Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?


Logo seçerken dikkat edilecek hususları şöyle sıralayabiliriz: 

    ? Logo tasarımı; sade olmalıdır. Sadelikten kastımız basitlik değildir. Logo tasarımında kullanılan renk sayısı minimum olmalıdır. Çok şekilli ve renkli logolar göz yormaktan başka bir şey yapmayacaktır. Logo karmaşık göründüğünde göz yorabilir, dikkatleri üzerinden dağıtabilir. Logo tasarımında renk seçimi, oran orantı çok önemlidir. 

    ? Logo tasarımı; işlevsel olmalıdır, amacına hizmet edebilmelidir. Aksi halde logo çizdirip de vakit ve nakit kaybetmenin bir anlamı olmaz. Logonun şekline bakıldığında sektörünü rengi veya şekli ile andırabilmelidir. Logo çalışması her zemin üzerinde işlevsel durabilmelidir. Örneğin; simetrik görünen bir logo dikkatleri üzerine çekebilir. 

    ? Logo tasarımı; akılda kalıcı ve bilinç altında yer edebilmelidir. İnsanların hafızasında kalmayan logo ya karmaşık ya da biçimsiz bir logodur. Bir logo tasarımı tek başına muntazam bir sanat eseri olabilir; lakin herhangi bir kurumsal çalışma üzerinde uygulandığında tek başınayken güzel duran logo orada yakışık olmayabilir. 

    ? Logo tasarımı; kolay, zahmetsiz, ekonomik olarak bütçeyi sarsmayacak şekilde uygulanabilir olmalıdır. Logo, şekil itibari ile her çeşit zemine (örneğin; kumaş, tahta, cam, plastik, seramik, duvar, metal vb.) kolay bir şekilde uygulanabilir olmalıdır. Aksi halde logo çalışması ekonomik olarak ya maliyetleri arttıracaktır yada hiç uygulanamayacaktır.


logo tasarımı

Biz Kim miyiz?


    Öncelikle kendimizden bahsedelim efendim; Biz kendimizi sırf logo tasarımı ve kurumsal kimlik(imaj) tasarımı üzerine adamış, 2008 yılından beri bu hizmeti yapan yenilikçi ve genç bir firmayız. Logo Sepeti Firmanızı, sektörünüzdeki firmalardan ayıracak niteliklerinizin haricinde (bunlar; piyasada tanınabilirliğiniz, yenilikçiliğiniz, işlevselliğiniz, öncülüğünüz, tutarlılığınız vb. daha bir çok sayabileceğimiz; bir firma için gerekli olan firmalistik özelliklerinizdir.) firmanızın görsel olarak şekli duruşu, kısaca kurumsal imajı konusunda yardımcı olmaktadır. Hazırladığımız logolar; akılda kalıcı, işlevsel-uygulanabilir özgün tasarımlardır. 

    Logo tasarımı çalışmalarımız; web ortamları dahil, ilgili olan kitleye en akıcı ve akılda kalıcı olmak amacında tasarlanmış olup, mevcut logolarına istinaden markaya spesifik bir yapı oluşturacak şekilde kullanılmak üzere hazırlanmıştır.devamını oku ==>


logo tasarımı

Nasıl çalışırız?


    Öncelikle müşterimiz (siz) bize logo tasarım talebinde bulunur. Bizde talebiniz doğrultusunda talebinizi inceler sizinle çalışıp çalışamayacağımıza karar veririz. Bunun amacı ise talepte bulunan şahsın gerçek firma olup olmadığına dair küçük bir araştırma yapılır. Bununla ilgili karara varıldıktan sonra müşterimizin E-Mail adresine logo tasarım teklifi gönderilir; gerekir ise telefon ile irtibata geçilir. 

    (Logo Sepeti iletişim bilgilerinizi saklı tutar.) 

    Daha sonra müşterimiz ile logo tasarımı ile ilgili fiyatlarda anlaşmaya varılır ise, müşterimizden logonun çizileceği, firma ile ilgili bilgiler istenir. Müşterimiz firması ile ilgili bilgileri ve ödeme ile ilgili banka dekontunu tarafımıza yine E-Mail ortamında ilettikten sonra çalışmaya başlarız. 

    Çalışma sürecimiz 1 hafta (7 iş gününe tekabül eder). Çalışma süreci sonunda müşterimize; 3 adet özgün, kurumsal, uygulanabilir, işlevsel, sade ve akılda kalıcı logo tasarımlarını sunum yaparız. 

    Logonuz bir tohuma benzer; önce ekersiniz, sularsınız, sabırla beklersiniz, sonra filiz verir, zamanı gelince gübrelersiniz. tohumunuz bir bakmışsınız ki koskoca bir çınar ağacı oluvermiş. 

    Logo tasarımında da bizim için zaman önemlidir. Zamanın her şeyin ilacı ve her ağacın gübresi olduğu fikriyle hareket ederek size özel özgün ve taze beyinler tarafından tasarlanmış logo tasarımları sunuyoruz.


logo tasarımı

Bir fikrimiz var ve sizinle paylaşmak isteriz...


    Sizler için özel olarak tasarlanmış olan CG (bilgisayar destekli) logo tasarımlarımızdan bazıları. Sizin de logolarınızın burada yayınlanmasını ve reklamınızın olmasını istiyorsanız, bizce daha fazla geç kalmayın... Her logo her firmaya yakışmayabilir. Her logo çok güzel ve ya muazzam bir sanat eseri de olmayabilir. Yanlız şu vardır ki; bir adet logonuz var ve bunu firmanızın üzerine yapıştırmışsanız ve bu logonuzun hakkını verebiliyorsanız, isminizi her yerde duyurabiliyorsanız ki ne ala; o zaman büyük meblağlarda harcama yapıp kurumsal bir kimliğe sahip olmanızın da bir anlamı yoktur. Ayrıca logonuzun ve kurumsal çalışmalarınızın güzel tasarlanmış olması yanında kurumsal kimliğinizi de iyi oturtmanız gerekir. Aksi taktir de istediğiniz kadar güzel bir logo tasarımına sahip olun; sektörünüzde rakiplerinizi geçemez, piyasanızda iyi tanınabilirliğiniz bulunmaz ve yaptığınız harcamalar boşa gidebilir. 

    Bunun içindir ki yeni bir firma açmış kişiyseniz logonuzun ve kurumsal kimlik çalışmalarınızı yapacak olan insanları iyi seçmenizin yanında firmanızın da potansiyelitesinin yüksek tutulmasına dikkat ediniz. Ayrıca şu dipnotu da geçmeden vedalaşmayalım: "Kanmayın kandırılmayın; çalışın boş durmayın; alın-satın; ekonomiye can verin...!"

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram