ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Ajans Zebra
Firma Adı : Ajans Zebra
Yetkili : Şenol Katip
Adres : Fındıklı Mah. Başıbüyükyolu No:10 Maltepe/İstanbul
Şehir / İlçe : İstanbul / Maltepe
Telefon : (0216) 370-5704
Faks : (0216) 370-5704
Gsm No : (0535) 302-4454
Web Site : ajanszebra.com
E-Mail : ajanszebra@ajanszebra.com
Kuruluş Yılı : 2000
İşletme Türü : Limited Şirketi
Firma Hakkında

Bugüne kadar birçok firmaya broşür,katalog webtasarımı ve çözümleri konusunda destek vermeye çalıştık. Bu süreçler boyunca fark ettik ki bir firma için en zor olan konu; hizmet verdiği sektörde faaliyetlerine devam etmesinden çok kendisini en doğru şekilde, en uygun kitleye ifade edebilmesi...

2000 yılından beri hizmet veren firmamız için de "hakkımızda" yazısını yazmaya karar verdiğimizde, bunun gerçekten de düşündüğümüz ve başka firmalara anlattığımız kadar kolay bir iş olmadığını anladık. Biliyoruz ki, tanıtım yazıları belki de bir web sitesinde en son olarak okunan bölüm. Ancak her firmanın reklam ve tantım materyallerinin bir bölümünde mutlaka kendini anlatan bir bölümün olması şart. Ve tabi ki bu yazının son derece kısa ve verilen hizmetler konusunda net bilgiler içermesi gerekiyor. kısaca; "iSTANBUL MALTEPE´de Web tasarımı konusunda uzmanlaşmış bir Reklam Ajansı" diyebiliriz.

Peki AJANSZEBRA, diğer reklam ajanslarından ya da web tasarım firmalarından neden farklıdır?

Çünkü; Herşeyden önce; "İşimizi gerçekten severek yapıyoruz." Belki de başarımızın tek ve yegane sebebi de bu. Çünkü biliyoruz ki; ancak bir işi sevdiğiniz zaman o alanda kendinizi daha da geliştirmek ve daha başarılı olmak için çalışırsınız.

"BIZ AJANS ZEBRA OLARAK :"

İşimizde daha iyi olmak için sürekli araştırıyoruz Belki hiç bir web tasarım yada reklam ajansının yapmadığı kadar çok tasarım, web tasarımı, web teknolojileri ve reklamcılık gibi konularda sürekli olarak araştırmalar yapıyoruz. Bu alanlarda yeni olan ne varsa takip etmeye ve bunları müşterilerimiz için kullanılabilir materyaller olacakları şekilde uyarlamaya çalışıyoruz.

"Bahane değil çözüm üretiyoruz."

Yapmaya çalıştığımız işin tahmin edilenin üzerinde zor bir iş olduğunu çok iyi biliyoruz. Birçok farklı firmanın önemli projelerini aynı anda yürütürken, çeşitli birçok sorunla karşılaşıyoruz. Ancak bu sorunların neden çözülemeyeceğine dair bahaneler aramaktansa, bu sorunların nasıl çözüleceği üzerine yoğunlaşıyoruz. Bu yüzden de, bu projeleri yürütürken "bahaneler" değil "çözümler" üretiyoruz.

"Disiplinli ve programlı çalışma Ekibimizin parolasıdır."

Hizmet verdiğiniz sektör her ne olursa olsun, çalışma şartlarınız ne şekilde düzenlenirse düzenlensin; eğer o alanda başarılı olmak istiyorsanız mutlaka belli programlar çerçevesinde disiplinli bir şekilde çalışılması gerektiğine inanıyoruz. Üzerinde çalıştığımız her proje için iş akışını düzenliyor ve proje ekibine dahil tüm çalışanlarımızın bu sürece sadık kalmasına özen gösteriyoruz.

Zamanınız olduğunda tanışmak için sizi ofisimize bekliyoruz...

Son Eklenen Ürünler
Son Eklenen Hizmetler
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram