ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Prosert Uluslararası Belgelendirme (İstanbul)
Firma Adı : Prosert Uluslararası Belgelendirme (İstanbul)
Yetkili : Hatice Tanış
Adres : Ali Nihat Tarlan Cad. Kahraman Sok. Hoffman İş Merkezi Kat:4 No:2 Bostancı Kadıköy/İstanbul
Şehir / İlçe : İstanbul / Kadıköy
Telefon : (0216) 416-7144
Faks : (0216) 416-7106
Web Site : prosert.com.tr
E-Mail : istanbul@prosert.com.tr
Kuruluş Yılı : 2000
İşletme Türü : Limited Şirketi
Çalışan Sayısı : 11 - 50 Kişi
Firma Hakkında

2000 yılında kurulan Prosert Uluslararası Belgelendirme Denetim Eğitim Kalibrasyon San Ve Tic. Ltd. Şti. sistem belgelendirme, denetim ve eğitim faaliyetlerini yürüterek lider ve yenilikçi kimliğiyle kısa sürede sektöründe marka olmuş bir firma haline gelmiştir.

 

Prosert Uluslararası Belgelendirme Ltd. geniş yelpazedeki iş sahalarına üçüncü taraf (bağımsız olarak) yönetim sistemleri denetim ve eğitim hizmeti sunan uluslararası bir belgelendirme kuruluşudur.

 

Küçük, orta ve büyük ölçekli yerli ve yabancı firmalara hizmet vermekte olan Prosert Uluslararası Belgelendirme Ltd. her türlü müşteri ihtiyaçlarına cevap verebilecek yeteneğe ve altyapıya sahiptir.

 

Hedefimiz, bağımsızlık, gizlilik ve tarafsızlık ilkesinden ödün vermeden belgelendirme hizmeti sunduğumuz firmaların arzu ettikleri başarı ve performans seviyelerine ulaşmalarına yardımcı olarak, hem kendilerinin hem de müşterilerinin beklentilerini aşabilmeleri için gerekli temelleri sunmaktır. Belgelendirme faaliyetlerinde uluslar arası kurallara uygun farklılık yaratan hizmetler sunmak ve hizmet çeşitliliğini arttırmak firmamız için hayati derecede önemli olmakla birlikte sürekli başarımızın da temelini oluşturmaktadır.

 

Prosert olarak amacımız, denetim ve eğitim hizmetlerimiz süresince, her iki tarafın da mükemmelliğe ulaşacağı uzun vadeli bir iş ortaklığı şekillendirmek, geliştirmek ve devam ettirmektir. Firmamızın konusunda uzman personeli, karmaşıklığa ve zorluğa bakılmaksızın tüm denetim gereksinimlerinizi gidermekle görevlidir. Müşterilerimize amaçlarına ulaşmalarında yardım etmek için tasarlanmış uyarlama programlar ve aktif raporlama aracılığıyla mükemmele yakın bir denetim hizmeti sunmakla gurur duymaktayız.

 

Prosert Uluslararası Belgelendirme Ltd. mesleki deneyimleri ile konularında uzmanlaşmış profesyonel kadrosuyla aşağıdaki faaliyet alanlarında siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaktadır.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram