ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Farmapest Haşere Kontrol Hizmetleri
Firma Adı : Farmapest Haşere Kontrol Hizmetleri
Yetkili : Sn. Yetkili
Adres : Seyrantepe Mah. Gülendam Sok. No:14/A 4.Levent / İSTANBUL
Şehir / İlçe : İstanbul / Şişli
Telefon : (0212) 279-8798
Faks : (0212) 279-8798
Gsm No : (0542) 473-1089
Web Site : farmapest.com
E-Mail : farmapest@gmail.com
Firma Hakkında
FARMAPEST Böcek İlaçlama Ve Dezenfeksiyon Hizmetleri bulunduğumuz çağın ihtiyaçları doğrultusunda Dünya çapında üretilen tüm alternatif metot ve donatıları güncel olarak takip ederek belirli bir kombinasyon içerisinde inceleyerek analiz ve uygulama yöntemlerini belirler,sonrasında uygulamaya geçirerek çalışmalarını sürekli ileri seviyelere taşımaktadır. 

Gerçekçi ve çözüm üreten FARMAPEST bunun yanı sıra teknolojinin tüm adımlarını takip ederek yaptığı tüm işleri; T.C. Sağlık Bakanlığı,WHO (Dünya Sağlık Örgütü), Gıda Kodeksi, HACCP, TSE ve mevzuatlarına uygun olarak gerçekleştirmektedir.Ayrıca firmamızın ISO belgesi bulunmakta o nedenle AB mevzuatlarının gereksinimlerine göre işletmenizin uyumu sağlanmaktadır. 

Unutmayalım ki boceklerle mücadele ve kontrol teknikleri bir halk sağlığı hizmetidir. Böcek İlaçlama yapılacak alanda son derece spesifik davranılması gerekmektedir Çevreye ve insan sağlığına verilebilecek herhangi bir zararın telafisi mümkün olmayabilir.işte bu nedenle halk sağlığı gözetilerek yapılacak böcek ilaçlamasında bilirkişi olmak bununla birlikte insektisitler hakkında bilgi,böcek hayatı,biyolojisi uygulanacak yöntemin belirlenmesi ve en doğru şekilde tatbik edilmesi gerekmektedir. 

Firmamız yaptığı tüm işlemlerin ardından bunları raporlayarak siz değerli müşterilerimize sunmaktadır.Böcek İlaçlama hizmetinde bizimle yapacağınız işbirliği sağlıklı yaşanabilir bir ortamda hayatınızı sürdürmeniz için kolaylık sağlar.
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram