ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Teknomak Otomotiv
Firma Adı : Teknomak Otomotiv
Yetkili : Sabri ÖZTÜRK
Adres : Yeni Yalova Yolu No:342 Osmangazi Bursa
Şehir / İlçe : Bursa / Osmangazi
Telefon : (0224) 215-0208
Faks : (0224) 215-0205
Web Site : teknomakoto.com
E-Mail : info@teknomakoto.com
Kuruluş Yılı : 1978
İşletme Türü : Limited Şirketi
Çalışan Sayısı : 11 - 50 Kişi
Firma Hakkında

KALİTE ODAKLI HİZMET ANLAYIŞI

     1978 yılında kurulan servisimiz 1990 yılında Teknomak Oto Ltd. Şti. olarak kurumsallaşmış ve yine 1990 yılında Tofaş - Fiat yetkili servisi olarak 2500 m2 kapalı alandaki entegre tesislerinde Mekanik, Kaporta - Boya, Yedek parça, Sigorta, Filo Kiralama ve 2. el oto satış alanındaki hizmetleriyle Fiat eğitim merkezinin planlı olarak düzenlediği kurslardan sertifika almış uzman personeli ile müşterilerine servis hizmetlerinin tümünü en son teknolojik donanımlarla kusursuz olarak sunmaktadır.

     1978 yılında kuruluşundan bu yana, güler yüzlü personeli, kaliteli ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla Tofaş - Fiat araç sahiplerinin ihtiyaçlarına kesintisiz cevap verebilmek amacıyla 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. Araç sahiplerini, aile bireylerinden biri kabul ederek, tamamen müşteri odaklı hizmet anlayışı, yaratıcı fikirler ve çözüm odaklı önerileriyle, sizlerin mutlu ve güvenli bir sürüş keyfi için çalışmalarını devam ettirmektedir.

     Teknomak Oto Fiat Yetkili Servisi, vermiş olduğu kaliteli servis hizmeti ile beraber; yedek parça temini, uzatılmış garanti, yakıt güvence sistemi, acil servis, boya koruma, sigorta ve yol yardımı hizmetleri de vermektedir. Verdiğimiz tüm hizmetlerde Türkiye´ nin en iyisi olmaya devam ederek siz değerli müşterilerimizin ve ekibimizdeki değerli çalışanlarımızın sayesinden almış olduğumuz yegane ödüllerimiz ile dünyada örnek şirket olmak başlıca hedefimizdir. Teknomak Oto Fiat Yetkili Servisinde sunduğumuz hizmetin kalitesi ve bilimselliğiyle Servis faaliyetimizi tüm Bursa ve Çevresinde göstermek, her gün hızlı ve en iyi şekilde servis hizmeti sunmak ve hizmetimiz sonrasında çalışmalarımız ve iş ahlakımız ile sorun çıkaran değil çözüm üreten bir firma olabilmek için yoğun bir tempo ile çalışıyoruz. Lider kalmayı ilke edinmiş bir kuruluş olarak Siz Değerli Fiat kullanıcılarının ellerinin altındaki tek numara olduğumuzu bilmek bizlere gurur veriyor.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram