ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
As Otomotiv
Firma Adı : As Otomotiv
Yetkili : Ali Bayram SARICA
Adres : Küsget Anafartalar Bulv. As Otomotiv Plaza No:1 Şehitkamil / GAZİANTEP
Şehir / İlçe : Gaziantep / Şehitkamil
Telefon : (0342) 235-0024
Faks : (0342) 235-1875
Web Site : asotomotiv.net
E-Mail : info@asotomotiv.net
Kuruluş Yılı : 1984
İşletme Türü : Anonim Şirketi
Firma Hakkında

1984 yılında küçük bir işletmede başlayan ve çalışmalarıyla bu günlere gelen As Otomotiv, yoluna ilk günkü inanç ve gayretiyle devam ediyor.

Otomotiv sektöründe ülke çapında saygın bir yere gelmemizin de yine ilk günkü heyecanımızı korumamızdır. As Otomotiv olarak hiçbir zaman bulunduğumuz yerin asıl yerimiz olduğunu düşünmedik. Dünya hızla değişmeye devam ederken, As Otomotiv?inde bu hıza uyum göstermek ve gelişmelerden en olumlu sonuçları almak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Hedeflerimizi gerçekleştirmek ve gelişimimizi sürekli kılmak, doğru stratejilerin yanı sıra planlı ve özverili bir çalışma ile mümkündür. Değerlerimizi koruyarak süreçlerimizi iyileştirmemiz, kaynaklarımızı etkin kullanmamız,küresel platformda iş geliştirerek tüm tarafların kazanmasını sağlamamızı, sürekli değişim ve gelişim içinde lider firmalar oluşturmamızı mümkün kılıyor. Gerçekleştirdiğimiz atılımlarda elde ettiğimiz olumlu sonuçlar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.

İnancım o ki ?başarı? sadece çabalarımızın takdir edilmesi, ödüller kazanmak ya da maddi anlamda kazanımlar elde etmek değildir. ?Başarı? sadece kendi yaşamamız için değil, dünyayı paylaştığımız tüm canlılar için iyi ve güzele ulaşma çabasını sürdürüp, seçimlerimizi buna göre yaparken, elde ettiğimiz sonuçların takdir edilmesi,katkısı olan veya olmayan herkese ve ülkemize yarar sağlaması ve daha da önemlisi başarıda payı olan bireyin bunun bilincinde olup,da iyisini yapabilmek için yüreklenmesidir.

Bu farkındalık ile hareket eden bizler, Türkiye?nin geleceğine güvenen ve bu gelecek için çalışan büyük bir aileyiz. Bu inancımıza;

  • Köklü kurumsal kültürümüz,
  • Genç ve eğitimli insan kaynağımız,
  • Geleceğe dönük vizyonumuz,
  • Her alanda mükemmeli hedefleyen çalışmalarımız,
  • Teknoloji ve kalitede üstünlüğümüz,

güç katmaktadır.

Bizler ?Kara gün kararıp kalmaz? kültürü ile yetiştik ve daima çözümün bir parçası olmak azmindeyiz. Bu yolda tüm çalışanlarımızın,müşterilerimizin,çözüm ortaklarımızın ve ailemizin bizimle birlikte hedefe doğru hiç yılmadan ve şaşırmadan ilerlediklerini bilmek bizi sonsuz yüreklendiriyor.

Bugünümüzü ve geleceğimizi oluşturmakta katkısı olan herkese teşekkür ediyor,sağlık ve esenlikler diliyorum.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram