ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Konteyner
Firma Adı : Konteyner
Yetkili : isa koç (İnternet Pazarlama)
Adres : Organize Cad. No:34, Balçık Köyü
Şehir / İlçe : Kocaeli / Gebze
Telefon : 0 262 751 4470
Faks : 0 262 751 4430
Gsm No : 0 532 636 2700
Web Site : konteynercim.com
E-Mail : Konteynercim.com
Kuruluş Yılı : 2007
Firma Hakkında

Konteynercim.com bir Yuvam Yapı markasıdır.

Yuvam Yapı 2007 yılından bu yana Kocaeli / Gebze Organize Bölgesi yanında Balçık Köyünde kendi konteyner üretim tesisinde hizmet vermektedir. İhtiyacınıza en uygun Konteyner modelini sizin için belirler ve en kısa sürede sizlere teslim eder. Yıllık ortalama 7500 m² üretimi ve yıllık ortalama 12 Bin m² üretim kapasitesiyle Türkiye´nin sayılı konteyner firmaları arasındadır.

 

Konteyner ve Prefabrik Ev imalatını kendi tesislerinde üretmekte olup, kullandığı malzemelerin bir kısmını kendi tesisinde üretmektedir. Yeni hizmet dönemindeki hedefleri arasında tüm konteyner ve prefabrik yapı malzemelerini kendi tesislerinde üretmek vardır.

 

Yuvam Yapı, Konteyner ve Prefabriklerde kullandığı ürünlerin kalitesine önem göstermektedir. Ürünler piyasa ortalama düzeyi ve yer yer piyasa üstü kalitede ürünleri konteyner ve prefabrik yapılarda kullanmaktadır. Kullanılan ürünlerin büyük kısmı Türk Malı´dır.

 

Yuvam Yapı, modüler yapı sektöründe alışılagelmişin dışına çıkmayı hedeflemektedir. Daha çevreci, az enerji tüketen, modern ve daha kullanışlı yapıları sizlere sunmak için vizyonunu dahada geliştirerek 2014 yılında yeni projelere imza atarak başlamıştır.

 

Bu vizyon kapsamında ilk olarak hazır Konteyner yapılar üzerine hizmet verecek olan konteynercim.com, Avrupa ve dünya standartlarında hazır prefabrike yapılar üzerine hizmet verecek olan prefabrikev.eu ve A´dan Z´ye konteynerinizin tüm bakımını adresinizde yapacak olan alokonteynertamiri.com sitelerini yayına alarak başlamıştır. Bu hizmetlerden sizin ihtiyacınıza uygun hemen hemen her ürünü bulabileceksiniz.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram