ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Boat Trip Turkey
Firma Adı : Boat Trip Turkey
Yetkili : Ergun DÜNDAR
Adres : Kaş Yat Limanı, Kaş, Antalya, Türkiye
Şehir / İlçe : Antalya / Kaş
Telefon : (0542) 731-2358
Gsm No : (0542) 731-2358
Web Site : boattripturkey.com
E-Mail : info@boattripturkey.com
Firma Hakkında

Mavi tur tecrübesi doğanın güzelliklerini keşfetmenin yanı sıra ruhunuzun gençleşmesini ve tarihle iç içe olmanızı sağlayacaktır. Her yıl binlerce insan tatil için Kaş bölgesine gelmektedir. Herkesin amacı yılın yorgunluğunu güzel bir tatille atmak ve güzel hatıralarla Kaş?tan ayrılmak. Karada geçirilen günlerin yanı sıra denizin o eşsiz güzelliğini yakından görmek ve daha sakin koylara giderek denizin sessizliğinde ruhunu dinlendirmek tatilinize zor bulunur bir renk katacaktır.

Kaş bölgesinden birçok alternatif tur bulabilirsiniz. Burada en önemlisi hangi turun sizin isteklerinize cevap verdiğidir. Teknenin size özel olması özellikle hanımefendilerin daha rahat hareket edebilmelerini ve kendilerini daha rahat hissetmelerini sağlayacaktır. Kaş?ın sahip olduğu eşsiz güzellikleri denizden görmek anılarınıza tahmin edemeyeceğiz renkler katacaktır. Bazı turlar ile Yunan adalarına da giderek benzer kültür ama farklı dilde bir adanın tarihi derinliklerine yolculuk yapacaksınız.

Arzunuz yüzmek, küçük koylarda pırıl pırıl sularda serinlemek, tarihi hazineleri keşfetmek, gecenin karanlığında yıldızların altında romantik bir akşam geçirmek ya da sadece kendinizi güneşin sıcak ışınlarına bırakmak olabilir. Amacınız ne olursa olsun mavi tura katılmak vereceğiniz en önemli ve en doğru tercih olacaktır.
Şehrin gürültüsünü arkanızda bırakın ve masmavi sulara yelken açın?

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram