ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Teknikadam Bilgisayar Hastanesi
Firma Adı : Teknikadam Bilgisayar Hastanesi
Adres : Cevdet Bilsay Cad. No:83/B Karşıyaka/İzmir
Şehir / İlçe : İzmir / Karşıyaka
Telefon : 0 232 458 9065
Faks : 0 232 458 9065
Web Site : teknikadampc.com
E-Mail : teknikadampc@gmail.com
Firma Hakkında

TeknikAdam Bilgisayar Hastanesi bilgisayar onarımı konusunda uzman kadromuzla anakart bileşen arızaları ,kısa devreler ve chip değişimleri vb. arızalar kısa sürede çözüm buluyor.TeknikAdam Bilgisayar Hastanesi web tasarım hizmetlerinde profesyonel çözüm sunmaya devam ediyor.

Her marka LCD Panel ve Ekran Sorunları ve Çözümü Tüm Marka ve Model Bilgisayarlarınızın Bakımı ve Onarımı Yapılmaktadır. Uygun Fiyatlı ve Hızlı Servis için 0232 458 90 65 numaralı telefondan servisimize ulaşabilirsiniz.

TeknikAdam Bilgisayar Hastanesi Neler Yapıyor?

TeknikAdam Acer,Toshiba,Asus,Sony,Dell,Hp,Packard Bell,Fujitsu,Vestel,Casper vs dahil olmak üzere tüm üreticilerin onarımı konusunda deneyime sahibtir.Ücretsiz arıza tespiti yapıyoruz onay geldikten sonra işleme tabi tutuyoruz.

Peki Süreç Nasıl İşliyor?

1.  0232 458 90 65 numaralı destek hattımızdan bilgisayarınıza yönelik arıza kaydını bıraktığınız anda en yakın teknik ekibimizi adresinize yönlendiriyoruz.

2.  Teknik Uzmanlarımız bilgisayarınızın arızasını en geç 24 saat içinde tespit ettikten sonra müşteri temsilcilerimiz size telefonla arıza ve onarım maliyetini bildiriyor. Eğer onay vermezseniz bilgisayarınız hiç bir ücret talep edilmeden adresinize teslim ediliyor.

3.  Eğer arızanın giderilmesine onay verirseniz en geç 48 saat içerisinde arızalı ürününüzün tüm sorunları gideriliyor ve adresinize teslimatı yapılıyor.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram