ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Apsan iç ve dış tic ltd şti
Firma Adı : Apsan iç ve dış tic ltd şti
Yetkili : yasin özkan (özkan eser)
Adres : ALPSAN İÇ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ TERSANE CD.NAFE SK.İŞCEN İŞ MERKEZİ NO:1/5 KAT:1 KARAKÖY İSTANBUL (PERŞEMBE PAZARI ARABCAMİ YANI) İŞ TEL : 0212 235 5826 CEP : 0532 432 7006 CEP : 0538 870 3730 firma s
Şehir / İlçe : İstanbul / Beyoğlu
Telefon : (0212) 235-5826
Faks : (0212) 235-5826
Gsm No : (0532) 432-7006
Web Site : capatoprak.com
E-Mail : info@capatoprak.com
Kuruluş Yılı : 2022
Firma Hakkında

Ticari hayatta 20 yılını kutlayan alpsan iç ve dış tic içinde bulunduğu sektördeki konumunu daha da güçlendirmek ve bu başarı serüvenini sürekli kılma adına her geçen gün kendini geliştiren ve yenileyen bir anlayışla yoluna devam etmektedir. Hedeflerimize ulaşabilmek için hizmet kalitemizi daha da arttırarak müşterilerimizin memnuniyetini kurumumuz için vazgeçilmez gören bir anlayışla geleceğimizi planlıyoruz.

Her şeyin değiştiği ve geliştiği yepyeni bir dünyada yaşıyoruz. ?Dijital Çağ? olarak da adlandırılan bu yeni dönemde;

alpsan iç ve dış tic. olarak, iletişim mecralarımızı çeşitlendirilmesine, zenginleştirilmesine ayrı bir önem veriyoruz. Bu kapsamda kurumsal web sitemizin, daha kaliteli hizmet verebilme amacı güden yeni yüzüyle sizlerle birlikteyiz.

Küresel bir köy halini alan günümüz dünyasında iş yapma biçimlerimiz dramatik biçimde değişiyor, birçok kavram yeniden tanımlanıyor. Baş döndürücü bu gelişmeler neticesinde, yeni dünyaya ayak uydurabilen işletmeler varlıklarını devam ettirirken, değişime direnen ve kendini yenileyemeyen birçok firmanın her geçen gün kaybederek ticari hayattan çekildiklerini müşahede etmekteyiz. İçinde bulunduğu sektörün mihenk taşı olan alpsan iç ve dış tic, kalite eksenli değişim programıyla yeni iş trendlerine uygun adımlar atarak, bu konuda da öncü olma rolünü üstlenmiştir.

Rekabetin küreselleştiği günümüz dünyasında firmalar arasındaki ticari ilişkilerin boyutları da hızla değişmektedir. Ticari partnerlerin birlikte hareket edebilme ve birbirlerini anlayabilme yetenekleri, pazardaki rekabetin ve bir adım öne geçmenin en önemli belirleyicisi konumuna gelmektedir.

?Kaliteli ürün - rasyonel fiyat ? maksimum hizmet politikası?, Nalburiye ve Hırdavat sektörü için artık vazgeçilmez ve birbirinden ayrılmaz bir üçlü halini almıştır. Bizler; her zaman olduğu gibi, önümüzdeki dönemde de, mal ve hizmetlerimizi satın alan siz değerli müşterilerimizi bir iş ve çözüm ortağımız olarak görmek istiyoruz. Yüzyıla yaklaşan tarihiyle, tüm Türkiye coğrafyasında ticaretin yanında; müşterileriyle sevgi, dostluk ve kardeşlik köprüleri tesis etmiş olan alpsan iç ve dış tic.  bu geleneğini sürdürme kararlılığındayız.

Ülkemizdeki siyasi ve ekonomik istikrarın devamı özellikle içinde bulunduğumuz sektör için hayati bir öneme sahiptir. Bu istikrar sürecinin meyvelerini hep birlikte sizlerle beraber toplama arzusundayız. Birlikte başarının anahtarının, bilgi ve tecrübelerimizi karşılıklı paylaşmaktan geçtiğine inanıyoruz. Bu nedenle siz değerli müşterilerimizin görüş ve önerilerinin Kurumumuz için değerini biliyor ve katkılarınızdan dolayı ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu bilgi ve tecrübe paylaşımı sayesindedir ki, artık bizler; müşterilerimize, sizlere çok daha yakınız,alpsan iç v dış tic. Reis Shop portal projesiyle günün 24 saati birlikteyiz. Sektörümüzün geleceği açısından; fiyat odaklı değil, hizmet ve iletişim odaklı yaklaşımların geleceğimizi şekillendireceğine olan inancımız, bu çalışmalarımızda bizlere ışık tutmaktadır.

Her zaman, her konuda görüş ve önerilerinizin, gelişimimiz için son derece önemli olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz. Çözüm odaklı yaklaşım ve koşulsuz müşteri memnuniyeti, alpsan iç ve dış tic. en önemli kurumsal değerleridir. Sahip olduğumuz kurumsal birikime ulaşmamıza katkısı olan siz değerli iş ortaklarımıza, müşterilerimize, servislerimize firmam ve şahsımız adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Yeni başarılara hep birlikte ulaşmak dileğiyle?

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram