ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
hanımağa hali yıkama
Firma Adı : hanımağa hali yıkama
Yetkili : hanife akman (müdür)
Adres : Necip faZıl mah yeşilırmak sok no 48dudullu
Şehir / İlçe : İstanbul / Ümraniye
Telefon : 0 216 466 5010
Faks : 0 216 322 9701
Gsm No : 0 532 173 2502
Web Site : hanimagahaliyikama.com
E-Mail : hanimagahaliyikama@hotmail.com
Firma Hakkında

firmamı 7yıldır hizmet vermektedir.Fİrmamızda çalışan arkadaşlarımız büyük bir özveriyle çalışmaktalar.Amacımız kaliteli yaşamak yaşatmak.Firmamız da he türlü halı,kilim,battaniye,yorgan yastık hijyen plarak yıkamaktayı.bol su ile duruluyoruz çünki astım olan müşterilermizin rahat olmasını sağlıyoruz.Ayrıca genel ev temizliği,boş daireler ,iş yerlerı gibi temizlik grubumuzda mevcuttur.
Halı yıkama ve halı temizliği kirli hanımağa halı yıkama fabrikası,tüm halılarınızın gerçek ve derinlemesine temizliği için doğru adres.
Halı yıkama ve halı temizliği işlemlerinde son teknoloji makinelerle hizmet vermekteyiz.Halı yıkama da bitkisel bazlı halı yıkama şampuanları kullanılmaktadır.
hanımağa halı yıkama olarak profesyonel ekibimiz, yıkama makinelerimiz ve hızlı servisimiz ile bu sektörde öncü bir halı yıkama fabrikasıyız. Halılarınızın temizlik işlemini yaparken profesyonel firmaları tercih edin aksi halde hem halılarınız zarar görür, hem paranız boşa gider
Bizim tesisimiz sadece halı yıkama işlemi yapan, hijyenik bir ortamı olan, halı yıkama için geliştirilmiş toz alma, otomatik yıkama ve sıkma makineleri ve kurutma odası bulunan bir tesistir.

Tesisimizde daha sağlıklı bir temizlik için havuz sistemi bulundurmamaktayız. Çünkü havuz sistemi birçok halının aynı havuzun içine konulması demektir. Bu da evde hayvan besleyen bir müşterimizin halısı ile, hayvan beslemeyen diğer bir müşterimizin halısının aynı  havuzun içerisinde olmasıdır, veya çok kirli olan bir halı ile pek de kirli olmayan halıların aynı havuzun içerisinde olması nedeni ile tüm kirinin birbirine karışması demektir. Ve bu hiç de sağlıklı bir temizlik yöntemi değildir. Bir halıda bulunan mikropları diğer bir halıya bulaştırmamak gerekmektedir. halı yıkama fabrikasında halı yıkama işlemi esnasında dikkat ettiğimiz konular :
halı yıkama şampuanının bitkisel bazlı olması,halı toz alma dolabında tüm halıların tozunun alınması,Yün halı yıkama işleminin makine halı yıkama işleminden farklı olması,halı durulama işleminin tam olarak yapılması,halıda leke çıkarma işleminin yapılması,halı yıkama işlemini yapan personelin halı nasıl yıkanır bilmesi,halı sıkma işleminin yapılması,halı durulama işleminin yapılması,hanımağa halı yıkama fabrikamızda tüm personelin insan sağlığı ve halı hakkında eğitilmiş ve bilgilendirilmiş olması,halı kurutma ve havalandırma işleminin yapılması,ve son olarak halı kontrol ve ambalajlama işleminin yapılması.Adrese teslim edilir ve hakla ilişkiler sorumlusu arkadaşlarımız sizleri arayarak memnun olup olmadığınızı tespit ederler.bizim için sizler çok önemlisiniz.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram