ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
MİR GRUP SU ARITMA İNŞAAT VE GIDA SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
Firma Adı : MİR GRUP SU ARITMA İNŞAAT VE GIDA SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
Yetkili : SAVAŞ EMİR
Adres : Necatibey Cad.Kölemen Sok.NO:8 Karaköy -istanbul
Şehir / İlçe : İstanbul / Beyoğlu
Telefon : (0212) 292-4994
Faks : (0212) 292-4996
Gsm No : (0555) 593-0600
Web Site : fokuswater.com
E-Mail : omer@fokuswater.com
Kuruluş Yılı : 2000
İşletme Türü : Limited Şirketi
Çalışan Sayısı : 11 - 50 Kişi
Firma Hakkında

14 yılı aşkın bir süredir su arıtma sektöründe faaliyet gösteren firmamız, deneyimli yöneticileri, uzman mühendis kadrosu, imalat ve teknik servis ekibi ile sayısız projelere imza atmaktadır.

Tüm çalışanlarımızın katılımı doğrultusunda sürekli gelişim ile müşterilerine kaliteli ürün ve hizmetlerin sunulmasını hedefleyen ve kurumsal bir yapıya sahip olan firmamız içme-kullanma suyu, deniz suyu ve atıksu arıtımı, proses suyu ve saf su üretimi, havuz ekipmanları ve kimyasalları satışı, paslanmaz ürün imalatı, proje ve mühendislik, taahhüt, ithalat-ihracat, danışmanlık, toptan ve perakende satış, montaj ve teknik servis hizmetlerini başarıyla yürütmektedir.

Kurulduğu ilk günden itibaren hizmet ve üretimde kalitenin, müşteri memnuniyetini de beraberinde getirdiğine inanan firmamız benimsediği bu anlayışla sektöründe lider olma yolunda ilerlemektedir.

Şirketimiz,fokuswater markalı ürünlerin Türkiye ve yurtdışındaki her türlü satış ve satış sonrası hizmetlerini gerçekleştirmektedir. Yurtiçinde daha iyi hizmet verebilmek amacıyla Türkiye genelinde bayi ağını hızla genişleten Mir Grup Su Arıtma, 2008 yılında  Ankara Bölge Ofisini hizmete açmıştır.  Bunun yanı sıra yurtdışında da Rusya, Azerbaycan, Irak, Romanya, Kazakistan, Kırgızistan, Arnavutluk  gibi pek çok ülkeye sistem satışları,montaj,devreye alma hizmetleri ve satış sonrası yedek parça ve ekipman desteği sağlamaktadır.

Kaliteli ve zengin ürün portföyü bulunan  firmamız, müşterilerimize satış ve satış sonrası hizmetleri verecek şekilde teknik donanıma sahiptir. Satışını gerçekleştirdiğimiz fokuswater markalı ürünlerin tamamı, kalitesi ve teknik yeterliliği ile firmamızın garanti güvencesi altındadır.

Firmamız kaliteye verdiği önemi ve başarılı çalışmalarını, almış olduğu ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Belgesi, Kapasite Raporu ve İmalatta Yeterlilik Belgesi, 2009 yılında almış olduğu CE, Satış Sonrası Hizmet Yeterlilik ve TSE Garanti Belgeleri ile belgelendirmiştir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kaliteden taviz vermeme ilkesini devam ettirerek, koşulsuz müşteri memnuniyetini sürdürmekte kararlıdır.

Mir Grup Su Arıtma ailesi olarak teknolojiye ve insana yönelik yatırımlarımızı sürekli olarak arttırmaya ve su arıtma sektörünün gelişiminde öncü rol oynamaya devam etmekteyiz.

Son Eklenen Ürünler
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram