ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
İlpen Kalemcilik Plas. San. Tic. Ltd. Şti.
Firma Adı : İlpen Kalemcilik Plas. San. Tic. Ltd. Şti.
Adres : İstoç Toptancılar Çarşısı 25.Ada No:169-171 Mahmutbey Bağcılar 34219 İSTANBUL
Şehir / İlçe : İstanbul / Bağcılar
Telefon : (0212) 659-7891
Faks : (0212) 528-0295
Gsm No : (0532) 383-5801
Web Site : ilpen.com.tr
E-Mail : ilpen@ilpen.com.
Kuruluş Yılı : 1988
Firma Hakkında

1988 Yılında kurulmuş olan şirketimiz;  sektördeki yerini en üst düzeye taşıyabilmenin gururu ile  25 yılı geride bırakarak tanıtım ürünleri sektörünün seçkin firmalarından biri olmayı başarmıştır.

Şirketimiz, promosyon ürünleri konusunda özgün tasarım ve farklılaşmanın gerekliliğini  kendi bünyesinde  gerçekleştirerek  çözüm ortaklarına sınırsız hizmetler sunmanın mutluluğunu yaşamaktadır.  

Altınşehir?de 4000 metrekare kapalı üretim alanına sahip olan  İLPEN , ürün gamındaki mevcut ürünlerin bir çoğunu kendi  tesislerinde üretmektedir.  Üretim sonrası baskı noktasında da hizmet veren şirketimiz ürün tasarımı , kalıp , montaj , ambalajlama,  enjeksiyon, tampon , lazer ve uv baskı gibi tüm üretim süreçlerini kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir .

Kurumsal politikamızın temel taşları olan ; kaliteli ve hızlı hizmet anlayışı, disiplin, çözüm odaklı  bir sisteme dayalı ekip çalışmasını ilke edinmiş olan şirketimiz, teknolojinin sunduğu olanakları en iyi şekilde kullanmaktadır.

İLPEN PROMOSYON ; ürettiği ürünlerin kurumsal firmalara dağıtımının yanı sıra promosyon sektöründeki  bir çok firmaya ve bayiilerine de ürün temini noktasında çözüm ortağı olmasıyla  rakiplerinden ayrılmıştır.

Birçok ülkeye ihracat yapmakta olan şirketimiz ürettiği ürün yelpazesini  gün geçtikçe daha da genişletmektedir .

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Harvard Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren AllWorld Network ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV)?ın, Türkiye?nin en hızlı büyüyen 100 şirketi araştırmasında, 2010-2012 yılları arasında yüzde 117 ciro artışı ile Türkiye?nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi arasına girmeyi başaran firmamız bin beş yüz?ü aşkın ürün çeşidiyle tanıtım ürünleri ihtiyaçlarınızda en etkili adrestir.

Kuruluşumuzdan bugüne dek süregelen  25 yıllık yolculuğumuzda bizlerı yalnız bırakmayan  değerli çözüm ortaklarımıza  teşekkür eder, işbirliğimizin sürekliliğini temenni ederiz.

 

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram