ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Planet Yangın Söndürme Sistemleri
Firma Adı : Planet Yangın Söndürme Sistemleri
Adres : kitelli Organize Sanayi Bölgesi Atatürk Bulvarı 14. Cad. İsteks İst.Dok.San.Sit. C5 Blok No: 1 Başakşehir/İstanbul
Şehir / İlçe : İstanbul / Başakşehir
Telefon : (0212) 485-4658
Faks : (0212) 485-4758
Web Site : planetyangin.com.tr
Firma Hakkında
Tedarikçiler ve müşteriler ile karşılıklı güven temelinde kurulan ilişkiler sayesinde stoklarındaki ürün yelpazesini genişletmiş, sektörde uzman bir firma olduğunu kanıtlamıştır.Planet Yangın, faaliyetlerini sürdürmekle kalmamış, faaliyet alanlarını genişletmiştir. Kalite Politikası Planet Yangın, müşterilerinin beklentilerini en iyi şekilde tespit etmek, müşteri ihtiyaçlarına yönelik en doğru ve en iyi çözümü müşteriye sunmak, müşteri memnuniyetinin devamlılığını sağlamak ve sunulan kaliteli hizmetlerin tutarlılığını garanti altına almak amacındadır. Misyonu Müşterilerine zamanında, rekâbetçi fiyatlardan mümkün olan en üst düzeyde bir hizmet kalitesi ile malzeme temin etmek, Proje ve ürün tasarımcılarına işlerini kolaylaştıracak, verimliliklerini arttıracak destek vermek, Teknolojik gelişmelerin en önünde durarak bu gelişmelerden müşterilerinin yararına bilgi yaymak, Projelerde hizmet alan ve verenleri buluşturmak, danışmanlık ve eşgüdüm hizmetleriyle, genel ekonomiye ve teknolojik üretim alanına katkıda bulunmak, Temiz ve duyarlı işyerleri ve çevre yaratarak çalışanlarının mutluluğunu temin etmek, Sürekli büyüme ile çalışanlarına gelişme prespektifi vermek, müşterilerine sürekli verimlilik artışı temin etmek. Vizyonu Müşteri memnuniyetini, karşılıklı ilişkilerde güveni sağlamak ve siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda kaliteli ve ekonomik ürünlerle yangın malzemelerini ihtiyaçlarınızı en mükemmel şekilde karşılamayı ilke edinen Planet Yangın disiplinli, teknik açıdan profosyonel ve güleryüzlü personeli ile daima en iyi hizmet anlayışıyla çalışmak ve Yangın sektöründe hizmet veren firmalar arasında güven duyulan lider bir firma olmak.
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram