ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Tim Yazılım
Firma Adı : Tim Yazılım
Yetkili : Sn. Yetkili
Adres : Hamidiye Mah. Hazırol Sk. Ünal İş Merkezi Kat: 4 No: 5/405 Selçuklu/KONYA
Şehir / İlçe : Konya / Selçuklu
Telefon : (0332) 237-2003
Faks : (0332) 237-2003
Gsm No : (0536) 664-2004
Web Site : timyazilim.com
E-Mail : bilgi@timyazilim.com
Kuruluş Yılı : 2011
Firma Hakkında
TiM YAZILIM, resmi olarak 2011 Ocak ayında kurulmuş yeni bir firma. Ancak 2004 yılından bugüne uzanan sürekli referanslarımızla sektörde yer alan bir kadroyuz. Bu süre zarfında, yaptığımız her işte yeni bir başarı hikâyesine imza attık. TiM YAZILIM ile başarılarımızı daha geniş alana taşımayı hedefliyoruz.

Ne Yapıyoruz?
?Teknolojiye dair her şeyi üretebiliriz? sloganıyla hareket ediyoruz. Başta her tür platforma ait yazılımlar ile ?e? ile başlayan sanal ortam platformlarında biz varız. Yazılım sistemleri, donanım otomasyonları, görsel içerik tasarımlarının hazırlanması, kurulumu, işletilmesi ve destek verilmesi alanlarında hizmet veriyoruz.

Yazılım denildiğinde ?hizmet mi/ürün mü? ayrımına girmiyoruz. Bunun yerine projeye, sektöre, alana, ihtiyaca ve müşteriye özgü seçenekler üretiyoruz. Örneğin paket olarak sunduğumuz yazılımların birçoğu ?ürün? olarak tanımlanırken, sürekli olarak geliştirmeye devam ettiğimiz projelerde yazılım tanım ?hizmet? olarak ortaya çıkmaktadır.

Nasıl Çalışıyoruz?
Temel olarak her proje türü için belirlenmiş genel prosedürlerimiz var. Ancak bunların uygulanmasında mümkün olduğunca esnek yaklaşmayı uygun buluyoruz. Bunu yaparken de kullanıcılarımızdan azami geri dönüşü alarak devam etmek için çaba gösteriyoruz.

Bu prosedürler ürün ve hizmetin planlanması, hazırlanması, kurulumu, işletilmesi ve fiyatlandırılması da dahil birçok konuyu kapsamaktadır. Belirlediğimiz prosedürleri ilgili ürünlere ait bölümlerde bulabilirsiniz.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram