ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Ekoteks Laboratuvar Ve Gözetim Hizmetleri A.Ş
Firma Adı : Ekoteks Laboratuvar Ve Gözetim Hizmetleri A.Ş
Adres : Esenyurt Firuzköy Bulvarı No:29 P.K:34840
Şehir / İlçe : İstanbul / Avcılar
Telefon : (0212) 676-7866
Faks : (0212) 695-2031
Web Site : ekoteks.com
E-Mail : info@ekoteks.com
Kuruluş Yılı : 1998
Firma Hakkında
Ekoteks Laboratuvar, kurulduğu 1998 yılından bu yana uluslararası geçerliliği olan bağımsız bir laboratuvar olarak tekstil sektöründeki hizmetlerini arttırarak sürdürmektedir. Türkiye´nin ihracat lokomotiflerinden İHKİB (İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği) tarafından 5 milyon USD´lik başlangıç yatırımıyla 1800m2 alan üzerine kurulan Ekoteks Laboratuvarı, uluslararası standartlarda, güvenilir, hızlı ve kaliteli servis sağlamaktadır.

 Öncelikli kuruluş amacı, ihracat yapan firmalara en kısa zamanda, test maliyetlerini en düşük seviyede tutarak hizmet vermek, ayrıca tekstil ürünlerinin kalitesini istenen seviyeye yükseltmeye ve sürekliliğini sağlamaya yönelik önemli katkıda bulunmaktır.

 

Ekoteks eğitimli, deneyim sahibi ve dinamik kadrosuyla verdiği güvenilir sonuçlarla, insan sağlığı ve çevreye zararlı olabilecek tüm ürün ve kimyasalları kontrol altında tutmayı amaçlayan koruma zincirinin aktif bir üyesi olmaya devam etmektedir.

Fiziksel testler, haslık, görünüm ve baskı testleri, boyutsal değişim , ekolojik testler ,elyaf ve antimikrobial test hizmeti veren  Ekoteks, bunların yanı sıra Ürün Kalite Kontrol, Eğitim ve Danışmanlık konularında da sektörel hizmetlerini sürdürmektedir.


Kalite politikası olarak benimsediği ?doğru testi uluslararası gerekliliklere uygun olarak en kısa sürede yapmak ve müşteriye güvenilir bir şekilde ulaştırmak? felsefesini kurulduğu günden bu yana kesintisiz olarak sürdürmektedir.   

 

Bugün uluslararası  geçerliliği olan  Ekoteks, bağımsız bir laboratuar olarak tekstil sektörüne Türkiye?den sonra Mısır Kahire?de açtığı yeni laboratuvarıyla  da hizmet vermektedir.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram