ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Abalıoğlu Holding (Dentaş Kağıt Sanayi)
Firma Adı : Abalıoğlu Holding (Dentaş Kağıt Sanayi)
Yetkili : Sn. Yetkili
Adres : Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 1. Kısım, Nevzat Koru Cad. No: 15
Şehir / İlçe : Denizli / Honaz
Telefon : (0258) 269-2100
Faks : (0258) 269-2710
Web Site : dentaskagit.com.tr
E-Mail : info@dentaskagit.com.tr
Firma Hakkında

Viyol olarak adlandırılan kalıplanmış selülozik ambalaj malzemeleri tasarımı, üretimi ve satışı konusunda faaliyet gösteren Dentaş Kağıt Sanayi A.Ş., yumurta viyolü pazarında Türkiye, Romanya ve Bulgaristan´da pazar lideri konumunda olup tüm Balkan ülkeleri ve birçok Avrupa ülkesine de satış yapmaktadır. Ambalaj sektöründe kalıplanmış selülozik malzemeler üretimi alanında öncü olan Dentaş Kağıt Sanayi A.Ş. yenilikçi ürünleri ile dünyanın her yerinde tercih edilen seçkin bir marka olmayı stratejik hedef olarak belirlemiştir. Abalıoğlu Holding bünyesinde bulunan Dentaş Kağıt Sanayi A.Ş., çevre dostu olan selülozik bazlı ürünleri ile sağlıklı ve hijyenik ambalaj üretimini uluslararası yatırım politikaları ile genişleterek ve sektörün öncü teknolojilerini kullanarak büyümesini devam ettirmektedir.

Dentaş Kağıt Sanayi A.Ş. stratejik hedeflerine paralel olarak ilk yabancı yatırımını 2003 yılı sonunda Romanya´nın Tartaşeşti ilçesinde %100 hissesine sahip olduğu SC Dentaş Romania SRL şirketini kurarak yapmış ve şirketin 2006 yılı ortalarında üretime başlamasını sağlamıştır. Yine aynı stratejik planlar çerçevesinde Aksaray ilinde 2014 yılında ikinci üretim tesisini kurup üretime başlamıştır. Bünyesinde ürün tasarım bölümü bulunduran Dentaş Kağıt Sanayi A.Ş. yoğun Ar-Ge çalışmalarını gerçekleştirmek için Türkiye´nin en gelişmiş Kağıt Hamuru ve Kağıt Ar-Ge laboratuvarını kurmuş ve ürün çeşitliliğine yönelik proje birimini yapılandırmıştır. 2007 yılında Avrupa´nın lider viyol üreticileri tarafından kurulan Avrupa Viyol Derneği EMFA (European Moulded Fibre Association)´nın kurucu üyelerinden olan Dentaş Kağıt Sanayi A.Ş., 2012 yılında da Uluslararası Viyol Üreticileri Birliği IMFA (International Molded Fiber Association)´ya asli kongre üyesi olmuştur.

Dünya genelinde çöp dağlarının büyük bir kısmını ambalaj atıkları oluşturmaktadır. Günümüzde ambalaj yapımında kullanılan plastik, cam, kağıt/karton, metal gibi maddelerin bir kısmı çevreye önemli ölçüde zarar verir. Bu zararı en aza indirebilmek için ambalaj yapımında olabildiğince geri dönüşümlü malzemeler kullanılmalıdır. Ambalajlama amaçlı olarak, geri dönüşümlü malzeme olan kâğıttan üretilen viyolun diğer alternatifi petrol türevi ambalajlardır. Ancak petrol türevi ambalajların yeniden kazanımı söz konusu değildir ve doğada yok olma süresi en az 1000 yıldır.

Ürettiği mamul itibarı ile çevre konusunda duyarlı olan Dentaş Kağıt San. A.Ş., aynı duyarlılığı üretim aşamasında da göstermektedir. Ortaya çıkan atıklar kapalı sistemle yeniden üretime kazandırılmaktadır. Dentaş Kağıt San. A.Ş., tamamen doğayla dost ve insan sağlığına zararsız maddeler kullanmakta olup sektörde bu kaygıyı en çok taşıyan firmalar arasında bulunmaktadır. Üretim faaliyetleri esnasında doğaya buhar ve temiz su dışında hiçbir atık bırakmayan Dentaş Kağıt San. A.Ş., sosyal sorumluluk projelerini de desteklemektedir.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram