ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
İşcan Ortak Sağlık Güvenlik Birimi
Firma Adı : İşcan Ortak Sağlık Güvenlik Birimi
Yetkili : Evren Coskun
Adres : No:48-A Hürriyet mh. 211 sk. Akhisar-Manisa
Şehir / İlçe : Manisa / Akhisar
Telefon : (0236) 413-9600
Web Site : iscanosgb.com
E-Mail : info@iscanosgb.com
İşletme Türü : Limited Şirketi
Firma Hakkında

İLKEMİZ İş sağlığı ve güvenliğini yasal bir zorunluluk olmaktan çıkarıp güvenilirlik, gizlilik, işbirliği ilkeleri ve yasalara uyum ilkesi gözetilerek bir yaşam tarzı haline getirmektir.


POLİTİKAMIZ Çalışma ve Sosyal güvenlik bakanlığı tarafından yetkilendirilen, deneyimli uzmanları ile kurumların iş güvenliği uzmanı, iş yeri hekim ve sağlık personeli ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılamaktır.


MİSYONUMUZ İş sağlığı ve güvenliği bilincinin oluşması amacıyla sunduğu hizmetten ödün vermeyen uzman kadrosu ile bilgi ve teknolojiyi birleştirerek kurumlara gerekli desteği sağlama , hizmet kalitesi ile tercih edilen OSGB olmaktır.


VİZYONUMUZ Mesleki etik değerlere saygılı, içinde bulunduğu sektörün bütün sorumluluklarını bilen ve taşıyan , faaliyette bulunduğu bölgede iş sağlığı ve güvenliği alanında sektörün lideri olmayı başarmaktır.


İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ NEDİR ? İş Sağlığı ve Güvenliği; İş sağlığı ve güvenliği işin yapılması sırasında iş yerindeki fiziki çevre şartları sebebiyle işçilerin maruz kaldıkları sağlık sorunlar ve mesleki risklerin ortadan kaldırılması veya azaltılması ile ilgilenen bilim dalıdır. Bir kuruluşun gerçekleştirdiği faaliyetlerden etkilenen tüm insanların ( çalışanların, geçici çalışanların, alt yüklenici çalışanlarının , ziyaretçilerin , müşterilerin ve işyerindeki herhangi bir kişinin )sağlığını ve iş güvenliğini sağlamayı ,bir başka ifadeyle , iş yerinde doğabilecek iş kazası ve mesleki hastalıkları gibi her türlü riske karşı gerekli tedbirleri almayı ,bu husustaki şartları yerine getirmeyi , bu hedefleri yerine getirmeye yardımcı olabilecek araç-gereçlerin noksansız bulundurulmasını öngören genelde bunların uygulanmasından işverenin sorumlu tutulduğu ve/fakat işçilerin de , öngörülen tecrübelerle ilgili olarak usul ve şartlara uymalarını isteyen bir kavramdır.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram