ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Kerimoğlu Mermer
Firma Adı : Kerimoğlu Mermer
Yetkili : Sn. Yetkili
Adres : Bilecik caddesi. 2.Kilometre Yenişehir/Bursa
Şehir / İlçe : Burdur / Merkez
Telefon : (0224) 772-3351
Faks : (0224) 772-3351
Gsm No : (0532) 221-4179
Web Site : kerimoglumermer.com
E-Mail : info@kerimoglumermer.com
Kuruluş Yılı : 1997
Firma Hakkında

Pamukkale Mermer, 1997 yılında Denizli şehrinde kuruldu.Doğal taş sektörüne Burdur Bej Mermer ocağnı işletmeye başlayarak katıldı. 2001 yılında Traverten´e yoğun müşteri talebinden ve bölgedeki traverten rezervlerine yakınlı KERİMOĞLU MERMER  1993 Yılında tabiri caiz ise mermerciliğin mutfağından yani atölyecilikten başlayarak sektörün içine girmiş titiz ve düzenli bir çalışmanın sonucunda takvim 2004 yılını gösterdiğinde KERİMOĞLU MERMER Aile Şirketi fabrikasını kurarak mermercilik sektöründe kendine bir yer aramaya başlamıştır. Şirketimiz?in prensipli ve düzenli çalışmaları sonucunda da firma bu günkü konumuna gelmiştir. 

               VİZYON  : Firmamız kuruluşundan buyana kendisini daima yenilikçi ve öncü bir kuruluş olarak kabul ettirmiş bu aşamada yaptığı yatırımlarla taşın soğuk yüzünde güller açtırıp bir çiçek buketi misali müşterilerine sunarak ürettiği kaliteli ürünleri yurt içi ve yurtdışı piyasalarda pazarlayarak bölge ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağlamış ve mermer sektöründe söz sahibi bir konuma gelmiştir.

              MİSYON   :  Firmamız her şeyin ötesinde İNSANA-İNSANCA yaklaşımı kendine ilke edinmiş ve tüm personeli ile birlikte bu konuda hata yapmamayı öğrenmiştir.

              Prensiplerimiz  : DÜRÜSTLÜK ? KALİTE ? İSTİKRAR


DÜRÜSTLÜK ( Verilen bir sözü yerine getirebilme çabası.)

KALİTE           ( Daima en güzelini üretme azmi)

İSTİKRAR       ( Dürüstlük ve Kalite sözcüklerini bu günde, yarında, yarından sonrada hiç ama hiç aklından çıkarmamaktır.)ı nedeniyle üretimini tam kapasite Traverten işlemeye yönlendirdi. Bünyesinde ocaklar ve fabrikalar barındıran Pamukkale Mermer işlenmiş traverten; fayans, mozaik, bordür, madalyon ve profil ürünleriyle kalite ve müşteri odaklı servisiyle sektörde yenilikçi ve saygın yerini aldı. 


Şu anda Pamukkale Mermer doğaltaş kolaksiyonlarını, 450 çalışanıyla, Amerika, İngiltere, Fransa, Hollanda, Portekiz, Avusturalya ve Güney Afrika pazarlarına ihracat yapmaktadır.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram