ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Netmak Metal Makina (Fabrika)
Firma Adı : Netmak Metal Makina (Fabrika)
Yetkili : Sn. Yetkili
Adres : Hendek 2.Organize Sanayi Bölgesi 9.Yol No:4 Hendek / Sakarya
Şehir / İlçe : Sakarya / Hendek
Telefon : (0264) 654-5057
Faks : (0212) 293-9382
Web Site : netlift.com.tr
E-Mail : fabrika@netmak.com.tr
Kuruluş Yılı : 1961
Firma Hakkında
1961 yılında faaliyetlerine başlayan ve 1983 yılında bugünkü ticari unvanı ?NET MAK? olarak tescil edilen firmamız, geçen 50 yıllık süreçte, taşıma ve kaldırma ekipmanları sektöründe lider konuma gelmiştir. 

Yönetim merkezi İstanbul?da bulunan firmamızın, Karaköy ve Ümraniye?de iki adet showroomu, Sakarya Hendek 2. Organize Sanayi Bölgesi?nde 20.000 metrekare fabrika ve lojistik merkezi bulunmakta ve firmamız Türkiye genelinde 150 satış noktası ve servis ağı ile hizmet vermektedir.

Ürün yelpazemizde; taşıma, kaldırma, istifleme ve elleçleme ekipmanları, yüksekte çalışma emniyet sistemleri, kişisel koruyucu donanımlar, personel yükselticiler, yüksek basınçlı hidrolik kriko ve ekipmanları, yük güvenliği ekipmanları ve otomotiv grubu ürünler yer almaktadır.

Ürünlerin kullanımı, bakımı, kontrolü ile ilgili teorik ve uygulamalı eğitimler, proje, mühendislik, montaj, periyodik bakım, stok/ lojistik destek faaliyetleri de firmamız tarafından verilen hizmetler arasındadır.

Firmamız, ulusal ve uluslararası mevzuat gerekliliklerine ve kalite taahhütlerine uyumda gösterdiği hassasiyet, uzman kadro yetiştirme ve kalifiye personel ile profesyonel hizmet sunma anlayışı, teknolojik gelişmelere ve yeniliklere açık ve yatırımcı yönetim stratejisi ile kurumsal markası olan Netlift?i uluslararası platforma taşıma başarısını göstermiştir.

NETLIFT, sektör ihracatındaki başarılı performansı, yurt içi ve yurt dışında sahip olduğu binlerce referansı ile dünyada tanınan ve kabul gören bir marka olma yolunda ilerlemektedir.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram