ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
SADAL BAYİ PORTA ELEKTROMEKANİK
Firma Adı : SADAL BAYİ PORTA ELEKTROMEKANİK
Yetkili : Sayın Yetkili
Adres : HÜRRİYET MAH. İSTANBUL ESKİŞEHİR ASFALTI NO:8 MERKEZ
Şehir / İlçe : Bayburt / Merkez
Telefon : (0228) 212-3506
Faks : (0228) 212-1200
Web Site : sadal.com.tr
E-Mail : portatarim@hotmail.com
Firma Hakkında
SADAL Tarım Makinaları Dış Tic. A.Ş., 1995 yılından beri STIHL, 1997 yılından beri VIKING, 2005 yılından beri LÖWE, 2010 yılından beri BARBIERI markalarının Türkiye´deki yetkili ve tek distribütörüdür. Türkiye?nin 7 bölgesinde 500?den fazla Yetkili Bayisi, 200?den fazla Yetkili Servis Noktası ile SADAL ülke çapında hızlı, verimli, kaliteli bir pazarlama ve satış sonrası hizmetler ağına sahiptir.

SADAL, 100?den fazla ana ürün kalemi ile pazarın talep ettiği geniş bir ürün gamına sahiptir. Ana ürünlerini iki yıl garanti ve 7000 kalemden fazla ve yüksek seviyede yedek parça stoğu ile desteklemektedir.

Sektöründe her zaman ilklerin uygulayıcısı olan lider kuruluş, teknolojik alt yapısı sayesinde bayileri ile ilişkilerini mesafeden bağımsız hale getirmiştir. Bilgisayar işletim sistemleri ile interneti birleştiren SADAL, bayileri ile pazarlama fonksiyonlarının bir çok ayağını gerçek zamanlı olarak yürütmektedir.

SADAL pazarın talebi olan ürünleri, optimum fiyatla, en hızlı şekilde dağıtmaktadır. Müşteri odaklı anlayışı benimseyen kuruluş, pazarlama fonksiyonun dördüncü bileşenini sektöründe en iyi kullanan firmadır. Reklam çalışmalarını tüm iletişim araçlarını ve medya mecralarını kullanarak gerçekleştirmektedir.

SADAL, 2007 senesi itibariyle son kullanıcısı ile mahallinde buluşmak amacıyla RoadShow projesini hayata geçirmiştir. Tüm Türkiye´yi dolaşan DEMO TAKIMI ile çeşitli festivallere, fuarlara, sergilere, yarışlara ve aktivitelere katılmaktadır. Ürünlerine satış sonrası servis hizmeti verebilmekte, ürünlerinin tanıtımını yaparken eğitim verebilmekte ve çeşitli promosyonlar ve hediyeler ile pazarlama faaliyetine destek vermektedir.

SADAL 2005 yılından beri Uluslararası Offshore Powerboat yarışlarına kendi takımı ile ve kendi sponsorluğunda katılmIŞ, 2007 senesinde Türkiye Şampiyonu, 2008, 2009 ve 2011 senelerinde Türkiye ve Dünya Şampiyonu olmuştur. Arka arkaya 13 kez yarış kazanarak dünya rekorunu da kıran ?STIHL 88? takımı başarıları ile televizyon, radyo ve basılı yayında çıkan haberler ve canlı yayınlarda büyük bir kitleye ulaşmış, marka bilinirliğini artırarak şirketin başarılı imajını bir kez daha vurgulamıştır.

2012, SADAL? ın "STIHL TIMBERSPORTS SERIES" yarışmalarına katıldığı ilk senedir. Dünyanın 38 ülkesinde yapılan ve her ülkenin kendi Ulusal takımları ile temsil edildiği bir seri kütük kesme yarışması; STIHL TIMBERSPORTS her yıl öncelikle Ülkemizde Ulusal ve sonrasında Uluslarararası boyutta gerçekleştirilmektedir. 2013 yılı Dünya Şampiyonasında Türk Takımı Avrupa3.sü, Dünya 7.si olarak ülkemize büyük gurur yaşatmıştır

SADAL ismi bugün profesyonel yönteci kadrosu ve kurumsal kimliği ile sektöründe liderliğin ve istikrarın sembolü olarak anılmakta ise bu başarı son kullanıcılarımız, bayilerimiz ve çalışanlarımıza aittir.
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram