ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Özgüntaş Mermer
Firma Adı : Özgüntaş Mermer
Yetkili : Murat GÜN
Adres : Küçükbalıklı mah. Fevzibey cd no:18 Osmangazi / BURSA
Şehir / İlçe : Bursa / Osmangazi
Telefon : (0224) 215-9003
Web Site : ozguntas.com
E-Mail : info@ozguntas.com
Kuruluş Yılı : 1993
İşletme Türü : Limited Şirketi
Firma Hakkında
Özgüntaş Mermer San.Tic.Ltd. Şti. faaliyetlerine 1993 yılında başlamış olup, sürekli gelişen teknolojiye ve buna bağlı olarak değişen taleplere paralel olarak kendini sürekli yenilemekte ve sizlere en iyi hizmeti sunmaktadır. Yılların verdiği tecrübe ve gelecek nesillere aktardığı birikim ile sağlam adımlarla büyümeye devam etmektedir.

Özgüntaş Mermer, bugüne dek edindiği tecrübe ve fabrikamıza yaptığımız dünya standartlarındaki makina ve ekipman parkı yatırımı ile kendi mermer ocaklarımızdan elde ettiğimiz 4 farklı doku ve niteliklerdeki ürünlerimizi blok, parlatılmış plaka, döşeme ve diğer isteğe uygun formlarda müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız.

Zorluklarla mücadele etmenin sonucunda ortaya çıkan güzelliklere, sevgisini ve alın terini katarak müşterilerine sunabilmek için gece gündüz çalışmaktadır. Bursa´nın Osmangazi ilçesinde bulunan şirket merkezimize bağlı fabrikamız, Orhaneli ilçesinde ise tek saha içerisinde Emparador, Bursa koyu beji (2 doku) ve Bursa açık beji olmak üzere üç ocağımız faaliyet göstermektedir.

Özgüntaş Mermer yakında faaliyete geçireceği diğer sahalar ile ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edecektir.

Özgüntaş Mermer; ihracatını arttırmak ve yurt ekonomisine daha fazla katkı sağlamak amacıyla, yeni pazar imkânları yaratma ve daha fazla müşteri kitlesine ulaşma çabasındadır.

Özgüntaş Mermer, mermer sektöründe dünyanın sayılı firmalarından biri olmayı misyonu olarak kabul etmiştir. Firmamızın temel ilkesi müşteri memnuniyetidir. Bunun için amacımız müşterilerin taleplerini doğru tespit etmek, uygun fiyat politikası belirlemek, kaliteli ürün ve hizmeti en hızlı şekilde sunmaktır.

Özgüntaş Mermer sektördeki en deneyimli, uzmanlaşmış kadrosuyla, son teknolojik imkânlar ve makineleşme ile üretim ve kalitesini sürekli artırmaktadır
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram