ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
BOSCH SINEMOGLU D.T.M.GIDA INS.MADENCILIK SANAYI VE DIS TIC.LTD.STI.
Firma Adı : BOSCH SINEMOGLU D.T.M.GIDA INS.MADENCILIK SANAYI VE DIS TIC.LTD.STI.
Yetkili : FERHAT SEVİM
Adres : GAZIPASA MAH.ULUDERE CAD.O.KABAK 82 MERKEZ SIRNAK 73000
Şehir / İlçe : Şırnak / Merkez
Telefon : (0486) 216-1200
Web Site : bosch-sinemoglu.com
E-Mail : ferhat.sevim@boschevaletleri.com
Firma Hakkında

Kalite

Kullanılankaliteli malzemeler sayesinde Bosch ev aletleri, yüksekverim taleplerinikarşılar ve maksimum kullanım rahatlığı sunar. Birinci sınıfkalite, yüksekkaliteye sahip malzemede ve eşsiz işçilikte kendini gösterir.Üstün performanssunan, uzun ömürlü ve yüksek değere sahip Bosch ev aletleri,Bosch üretimfelsefesinin açık birer kanıtıdır.

Sorumluluk

Bosch?unçalışma anlayışı dürüstlüğe dayanır. Şeffaf bilgilendirmepolitikası sayesindede herkes için ? çalışanlar, tedarikçiler ve müşteriler ?güvenilir bir markayaratılmış olur. Dürüstlük ve güvenilirliğin temelinde yatanunsur ise,Bosch?un insana ve doğaya duyduğu saygıdır. Bu temel anlayış, Boschiçin, enverimli ev aletlerini geliştirirken çevre dostu üretim yöntemlerineuymakanlamını taşır. Bosch?un ?Doğa Dostu Teknoloji? politikası da,doğalkaynaklarımızı koruyan ve sürdürülebilir yaşamı destekleyen Boschteknolojileritanımlar. Bu teknolojiler ise, sadece bugünkü değil; gelecektekiyaşamımızı daiyileştirir.

Doğa DostuTeknoloji

Doğa DostuTeknoloji mührü, şeffaflık politikamızın bir parçasıolarak ilgili ürünhakkında somut bilgilendirme sağlar. Özellikle doğalkaynakları koruyan ve aynızamanda günlük yaşamı kolaylaştıran teknolojileriifade eder. Doğa DostuTeknoloji mührünü taşıyan cihazlar; üretimde istikrarlı,tüketimde verimlidir, performansbakımından da tartışılmaz bir üstünlüğesahiptir. Doğa Dostu Teknoloji mührü;enerji, su veya diğer doğal kaynaklardason derece düşük tüketim değerlerinesahip, devrim yaratan teknolojilerinkullanıldığı, en üst düzey verimliliğiolan ürünleri gösterir. Ve tabii ki tümbu ürünler, diğer Bosch ürünlerindeolduğu gibi çevre dostudur. Bu mühür, somuttasarruf değerleri hakkında bilgiverirken verimli kullanıma ve kalıcılığaişaret eder.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram