ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
GÜRSU TEKNOLOJİK SONDAJ
Firma Adı : GÜRSU TEKNOLOJİK SONDAJ
Yetkili : İbrahim SEZİŞER
Adres : Ptt cad. Vakıf İşhanı Kat:1 No:105 KARABÜK
Şehir / İlçe : Karabük / Merkez
Telefon : (0370) 412-7921
Gsm No : (0532) 523-2859
Web Site : gursusondaj.com.tr
Firma Hakkında

Gürsu Sondaj 1999 yılında Sondajcılık ve diğer Yerbilimleri alanlarında hizmet vermek amacıyla kurulmuştur.

Firmamız Su Sondajı, Su Aramaları, Zemin Etüdü başta olmak üzere Jeolojii ve Jeofizik mühendislik bilimleriyle ilgili bir çok alanda başta Batı Karadeniz Bölgesi olmak üzere Karabük, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Sinop, Bolu, Düzce ve Çankırı illerinde ve bu illere bağlı ilçelerde kurum, kuruluş ve şahıslara sondaj ve diğer yerbilimleri hizmetleri sunmaktadır. Firmamızın uzman Jeoloji ve Jeofizik mühendisleri arazinize gelerek önce gözlemsel araştırmalar yapmaktadır. Yapılan bu araştırmaların neticesinde Su Aramalarının yapılacağı yerler tespit edilip buralarda gerekli elektirksel ve elektromanyetik yöntemler kullanılarak Yer Altı Suyunun derinliği, Su tabakasının kalınlığı, yaklaşık ne kadar Su olduğu gibi konularda arazi sahibi bir raporla bilgilendirilmektedir. Firmamızın mühendisleri ayrıca; Su Sondajı yapılmadan önceDevlet Su İşleri´nden alınması gereken Yeraltı Suyu Arama Belgesi konusunda fenni mesulük ve müşavirlik hizmeti vermektedir.

Gürsu Sondaj kuruluşundan beri dürüstlükten taviz vermeden D.S.İ standartlarına ve tüzüğüne uygun olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Tüm yaptığımız imalatlar ve kullandığımız malzemeler Sondaj standartlarına uygundur.

Bir adet 400 metre kapasiteli sondaj makinesi, D.S.İ. standartlarında çamur pompası ve güçlü kompresör başta olmak üzere gerekli her türlü ekipmanla ve Su Sondajı konusunda uzmanlaşmış personelimizle ve deneyimli mühendislerimizle firmamız yıllardır müşterilerimize garantili çözümler üretmiş ve üretmeye devam etmektedir. Verimli ve ekonomik çözümlerle birlikte olmak dileğiyle...

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram