ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Tataroğlu Un
Firma Adı : Tataroğlu Un
Yetkili : Sn. Yetkili
Adres : Erzincan Yolu Üzeri Aslan Mezar Mevkii KELKİT/GÜMÜŞHANE
Şehir / İlçe : Gümüşhane / Merkez
Telefon : (0456) 317-1759
Faks : (0456) 317-3034
Gsm No : (0533) 496-0747
Web Site : tatarogluun.com.tr
E-Mail : bilgi@tatarogluun.com.tr
Kuruluş Yılı : 1994
İşletme Türü : Limited Şirketi
Firma Hakkında

Fabrika çok ortaklı olarak yurt dışında çalışan işçilerden toplanan paralar ve büyük hayallerle Anonim Şirket olarak 1994 yılında kurulmuştur.  Kurulduğunda 12 çekoslavak tipi valsli günlük 120 ton kapasiteli yörenin en büyük fabrikası olma özelliğini taşımakta idi. İşletme 1998 yılına kadar hizmet vermiş, daha sonra ortaya çıkan  finansman sıkıntıları ile üretim yapamaz duruma gelmiş ve faaliyettine son vermiştir. İşletme önce İl özel idareye daha sonrada Kelkit belediyesine devredilmiştir. Fabrika devri esnasında hiç bir donanım ve tessisat bırakılmamıştır.


     2005 Yılına kadar atıl olarak duran fabrika belediyenin yaptığı ihale ile Kelkit Alansa (Gümüşgöze) köyü TATAROĞLU eşrafından TAŞKIN kardeşlere geçmiştir.  2006 yılı başından beri faaliyette bulunan TATAROĞLU UN 8 adet havalı valsle son derece modern teknolojiyi kullanarak günlük 100 Ton kırma yapmaktadır.  Ağırlıklı olarak yörenin kendi buğdayı olan Sert Kırmızı Rus ile Yerli, Ankara Kriğ buğdayları ve Amasya Zile tarafından getirtilen buğdaylarla paçallanmakta, Tip 550, Tip 650 ve Tip 850 un üretimi yapılmaktadır. Tesisimizde kullanılan üretim makineleri tamamen teknolojik gelişmeler doğrultusunda satın alınmış ve kurulumu profesyonelce yapılmıştır. Kapasite artırma çalışmaları halen devam etmektedir.   


     2006 yılından bu yana faliyet gösteren firmamız, ürün kalitesi ve hizmet anlayışı ile sektöründe ve bölgesinde kısa zamanda kendisine seçkin bir yer kurmuştur. Gelişen dünya şartları doğrultusunda, Türk Gıda Mevzuatı şartlarına uygun gıda üretimi yapabilmek için gerekli tüm yatırımlar yapılmış ve yapılmaya devam etmektedir.


     Firmamızda değişik çeşitlerde un ve kepek ürünleri imal edilmektedir. Ham madde olan buğday, alımından önce kalite kontrol laboratuvarlarında çeşitli analizler yapılarak sınıflandırılır ve üretilecek un çeşidine göre buğday paçalı hazırlanır. Bu buğday paçalı temizleme, yıkama, tavlama ve dinlenme aşamalarından geçerek öğütülmeye hazır hale getirilir.


     Öğütme sırasında ortaya çıkan ana mamul olan un ve ara mamul olan kepek, kırma ürünlerimizin kalite kontrol laboratuvarımızda her aşaması kontrol edilmektedir. El değmeden üretilen ana ve ara ürünlerimiz yine el değmeden paketlenerek uygun depo şartlarında muhafaza edilir ve siz tüketicilerimize ulaşımı sağlanır.

Kaliteli üretimin nitelikli eleman gücünden geçtiği kabul edilerek şirketimizde konusunda deneyimli ve eğitimli elemanlar istihdam edilerek sistemimizi ve üretimimizi geliştirmek için sürekli iyileştirme çalışmaları yürütülmektedir.

2006 yılında başlayan yatırımla yörenin ihtiyacı olan yem fabrikası Mayıs ? Haziran 2007 de devreye alınması hedeflenmektedir.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram