ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Adlbelge
Firma Adı : Adlbelge
Yetkili : Oğuz Öztürk
Adres : Yenişehir Mahallesi. Osmanlı Bulvarı. Dumankaya Cadde İş Merkezi. K:1 D:9 Pendik İstanbul
Şehir / İlçe : İstanbul / Pendik
Telefon : (0216) 390-2232
Gsm No : (0541) 678-3619
Web Site : adlbelge.com
E-Mail : info@adlbelge.com
Kuruluş Yılı : 2005
İşletme Türü : Şahıs Firması
Çalışan Sayısı : 5 Kişi ve altı
Firma Hakkında

Firma olarak sadece ISO 9001 belgesi almak değil, yapısal dönüşüm hedefleyen yeni gelecek planları yapmakta olan tüm firmalara hizmet verebilmek amacıyla ilerlemekte olduğumuz sektöre yepyeni bir bakış açısı getiriyoruz. ISO 9001 sadece bir kalite yönetim sistemi olarak değil firmanın kullanma kılavuzu olarak daha fazla etkiye sahip bir sistemdir. Firmaların kendi yol haritalarına kendi pençelerinden bakabilmeyi sağlamak adına sadece "Kalıplaşmış Kalite Yönetim Sistemi" mantığı ile değil, reel ve uygulanabilir bir yönetim sistemi mantığı ile hareket etmekteyiz.

Eylemlerin sadece yazılı olarak kalması yönetim anlamında sistemlerin kağıt üzerinde kalmasına neden olmakta bu nedenle etkilerini minimize etmektedir. Uygulamaya geçilmesi durumunda gerçekten fayda sağlayabilecek ISO 9001 kalite yönetim sisteminin kısır bir bakış açısı ile ancak duvarda asılı bir görsel öğe olarak kalması giderek firmaların kalite yönetim sistemlerine bakış açılarının değişmesine neden olmaktadır. Büyük ulusal ve uluslararası firmalar da durum böyle değil elbette. Ancak genel yapı itibari ile küçük ve yeni işletmelerde konu hakkında tam olarak bilgi kirliliği yaşanması, yetersiz insan kaynakları, parasal kaynakların zayıf olması, gelir-gider dengelerindeki aksamalar mecburen ISO 9001 gibi kalite yönetim sistemlerine bakışı sadece reklam ve prestij seviyesinde baskılamaktadır.

Ülkemizde son yıllarda piyasaların volatilitesinin yükselmesi sektörler olarak ticari çalkantıyı artırdığından bir türlü bu gelir-gider beklentisini yoluna koymak mümkün olamamaktadır. Bazı sektörlerde yatırımların hızla devam ettiğini düşünürsek çoğu zaman işin kaynağının aslında küçük ve yeni firmalar seviyesiyle sınırlı kaldığını görmekteyiz. Bundan sonraki ticari dönemde küçük firmaların ya büyümesi yahut birleşmesi dışında fazla bir alternatifleri olmayacak gibi duruyor.

En azından bu büyüme çabalarının gerçek uluslararası bir standart eşliğinde ilerletilmesi sisteme aktif değişiklikler eklenerek küçük ama kurumsal bir büyüme elde edilmesini teorik olarak mümkün kılabilmektedir. ISO 9001 belgesi almak ve gerçek anlamda işletmenize uygun çözümler yakalayabilmek fırsatları daha görünür veriler içeren analizlere dönüştürebilmek için adlbelge.com adresini ziyaret edebilir veya daha fazla bilgi için burayı tıklayın.

Son Eklenen Hizmetler
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram