ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Akoni Kimya San. ve Tic. A.Ş.
Firma Adı : Akoni Kimya San. ve Tic. A.Ş.
Adres : Osmaniye OSB Toprakkale, Osmaniye
Şehir / İlçe : Osmaniye / Toprakkale
Telefon : (0328) 826-8626
Faks : (0328) 826-8630
Web Site : akonikimya.com
E-Mail : info@akonikimya.com
Kuruluş Yılı : 1993
Firma Hakkında

Akoni Kimya San. ve Tic. A.Ş. (Corfin Lubrication) 1993 yılında kurulmuştur. Osmaniye Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikası, 7000 m² alan üzerine olup, yıllık depolama kapasitesi 50.000 ton´dur. Tam otomasyon prosesi ile, yıllık 40.000 tonluk spesifik gresler ve endüstriyel yağları yüksek kalitede üretmektedir. Bilimi ve teknolojiyi yakından takip eden Corfin Lubrication, triboloji alanında eğitim veren üniversitelerle işbirliği yaparak, modern Ar-Ge ve kalite kontrol laboratuvarlarını oluşturmuştur.


Hammadde temininden, mamul stok alanına ulaşıncaya kadar ki tüm performans testleri, kalite kontrol ve dayanım ömrü analizlerinin tamamı, uzman kimyagerlerimiz ve biyologlarımız tarafından titizlikle yapılmaktadır. AR-GE Laboratuvarına kurmuş olduğumuz demo üretim tesisiyle üretim öncesi , üretim ve üretim sonrası çıkabilecek tüm problemler önceden engellenmekte, tüm performans testleri yapılarak, ürünlerin sorunsuz şekilde hazırlanması sağlanmaktadır.


 TSE tarafından tüm ürünleri belgelendirilen ve akreditasyon çalışmalarını tamamlayan Corfin Lubrication, konusunda ülkemizin uluslararası gres analizi yapan teklaboratuvarıdır.


 Satış sonrası hizmeti de ilke edinen Corfin Lubrication, uzman satış kadrosu ile sanayicilerimize ulaşmaktadır. Teknik ekibimiz ürünlerimizin işletme yapısına uygun olarak kullanılmasını sağlamaktadır.  Üretiminin %80 ini yurtdışına ihraç eden Corfin Lubrication, endüstride bir dünya markası olmayı hedeflemiştir.


Misyon & Vizyon


Müşteri odaklı çalışma stratejisi ile "en iyi" olmayı hedeflemek, insan kaynaklarına gereken önemi vermek, gelişimin kaynak yaratmaktan geçtiğini unutmamak, iş ahlakını ve dürüstüğü "olmazsa olmaz" koşul haline getirmek ve ülkemize güç katmanın güç verdiğinin bilincinde olmak en temel ilkemizdir.


Misyonumuz ;


Etik değerlerimizden ve kaliteden ödün vermeden, toplumumuz ve ülkemiz için katma değerler üreterek büyümektir.


Vizyonumuz ;


Yenilikçi bir yaklaşımla en kaliteli ürünleri üreterek en iyi hizmet sürecini gerçekleştirerek ve akılcı çözümler yaratarak, sürdürülebilir karlılığı yakalamış bir dünya şirketi olmaktır.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram