ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
diydo dondurma
Firma Adı : diydo dondurma
Yetkili : diydo dondurma
Adres : Diyarbakır İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Bağcılar Mah. Karanfil 8. Sok. No:37 Bağlar / DİYARBAKIR
Şehir / İlçe : Diyarbakır / Merkez
Telefon : (0412) 252-4621
Gsm No : (0532) 777-9245
Web Site : diydo.com.tr/index.php
E-Mail : diydodondurma@gmail.com
Kuruluş Yılı : 2016
İşletme Türü : Şahıs Firması
Firma Hakkında

Mutluluğu çağrıştıran sıcacık ismiyle DİYDO “Dondurma değil; bir dondurma rüyası.” Her kaşıkta şaşıracak, şaşırdıkça daha da keyiflenecek, bu rüyanın hiç bitmemesini isteyeceksiniz. Meyve parçacıklı, krokanlı, soslu, garnitürlü DİYDO eşsiz ve kaliteli çeşitleriyle rüya tadında bir dondurma keyfi sunuyor. . Mükemmel lezzetin formülü DİYDO’nun keyfi kabından taşarak, mekanlara, sokaklara ve küçücük bir şeyden kocaman mutluluk yaşamak isteyen damaklara varıyor. Bir dondurma deneyiminden çok daha fazlasını sunan DİYDO, kaliteli lezzet arayanlara “Bir tane daha…” dedirtecek türden.

Gerçek Lezzetler

Gerçek meyvelerden ürettiğimiz enfes dondurmalarımızı yerken yazın sıcaklığını atacaksınız, hem de meyvelerin saf lezzetini damaklarınızda hissedeceksiniz.

Sade Kesme Maraş Lezzetini Deneyin!

Kolay erimeyen ama kolayca kesilip servis edilen Diydo Maraş Usulü... Tatlılarınızın yanında da servis edebileceğiniz Diydo Maraş Usulü ile Maraş keyfi hiç bu kadar lezzetli olmamıştı!

%100 Keçi Sütlü

Diydo Donduma Çeşitlerimiz Diyarbakır İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği keçi çiftliğindeki sütlerden tamamen soğuk zincir korunarak elde edilmektedir.


Misyon - Vizyon:

VİZYON 

Üretim, hizmet ve kalite anlayışımızı geliştirerek, DİYDO markasını sektörde tercih edilen lider firmalardan biri olarak geleceğe taşımak.


MİSYON 

Mutluluk veren bol ve doğal malzemelerle gerçek lezzetler ve konforlu mekanlar yaratarak, hijyen ve kalitenin sürekliliğini sağlamak.


KALİTE POLİTİKASI

Uzman kadrosu ve Ar-Ge çalışmaları ile doğal – sağlıklı ürün portföyünü geliştirerek; geleneksel dondurma denince akla gelen bir marka olmak.


Ürünlerimiz:


Dondurma Çeşitleri

Maraş Kesme Dondurma

Meyveli Dondurma

Kızırmış Dondurma

Son Eklenen Ürünler
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram