ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
mavi dalış
Firma Adı : mavi dalış
Yetkili : Ata Harberk
Adres : Bodrum Cad. İskele Mah. Bodrum Plajı Karaburun İZMİR
Şehir / İlçe : İzmir / Karaburun
Telefon : (0532) 307-7588
Gsm No : (0532) 307-7588
Web Site : mavidalis.com
E-Mail : info@mavidalis.com
Kuruluş Yılı : 2010
İşletme Türü : Şahıs Firması
Çalışan Sayısı : 5 Kişi ve altı
Firma Hakkında

MaviDalış

Mavi derinliklerde bambaşka birdeneyime hazır mısınız? Profesyonel dalgıç olmadan da dalışyapabilir veya uzman bir dalgıç olmak için eğitimlerekatılabilirsiniz. Yıllardır hayalini kurduğunuz tüplü dalışaktivitesini gerçekleştirmek için tek yapmanız gereken biziaramak. Federasyonun belirlediği standartlarda güvenli biçimdedeneme dalışı yapabilir ve adeta bir uçuş deneyimi olan tüplüdalışın büyüsünü iliklerinize kadar hissedebilirsiniz. MaviDalış olarak uzman ekibimizle en iyi deneyimi yaşamanız için tümimkanlarımızı seferber ediyoruz. İzmir Karaburun DalışMerkezi sıfatı ile sürdürdüğümüz faaliyetlerimizkapsamında, deneme dalışından Cmas3 seviyesine kadar eğitimlerekatılabilir ve uzman bir dalgıç haline gelebilirsiniz. Dilersenizsportif dalış aktivitelerine de katılabilir, sporu mucizevi birkeşif yolculuğuna dönüştürebilirsiniz.

İzmir Dalış Noktalarıiçerisinde en elverişli konum olan Karaburun’da faaliyetgösteriyor ve sizlere Ege’nin derin sularını keşfetme fırsatısunuyoruz. Mavi Dalış olarak İzmir Karaburun Dalış Merkezleriiçerisinde olabildiğince farklı bir çizgide yer almaya çalışıyorve sizler için en doğru yöntemlerle eğitimler veriyoruz. İzmirDalış Merkezleri araması yapıldığında öne çıkanişletmelerden olmamızı, sahip olduğumuz hizmet standardıanlayışı ve elbette katılımcılarımızın teveccühüneborçluyuz.

Deniz bir tutkudur. Dalış ise tümdeniz aktivitelerinin ötesinde, dünyanın merkezine biryolculuktur. Hiçbir deneyim, tüplü dalışta aldığınız hazzıveremeyecektir. Mavi Dalış ekibi olarak, güvenli biçimde dalışyapabilmeniz için detaylı temel eğitimler veriyor ve Dicovery;yani Deneme dalışından itibaren tüm detaylara hakim olmanızısağlıyoruz. Mavi Dalış İzmir Karaburun Dalış Merkezi,federasyonca belirlenmiş olan kriterlere uygun herkese her seviyededalış deneyimi yaşatmak üzere hizmet vermektedir.

Dalış aktivitesinin ciddi bir donanımkullanma aktivitesi olmasından dolayı eğitimlerimizde teorik bilgiseviyesinin en üst seviyede olmasını sağlıyor ve kıyıdalışları ile yeterince deneyim kazanmamış dalışçılarımızıderin dalışlara almıyoruz. Kanunen belli bir eğitim seviyesineulaşmamış ve bröve sahibi olmayan dalışçıların 5 metredenfazla derinliğe inmesi doğru değildir. Deneme dalışlarımız,dalışçının her türlü aksaklığa karşı güvende olduğu vekolayca yüzeye ulaşabileceği bir derinlik olmasından dolayıfederasyon tarafından tespit edilen bu sınır bröve sahibi olmayandalışçılar için belirlenmiş üst sınır olan 5 metredegerçekleşmektedir. Elbette eğitimlere katılarak daha derindalışlar yapabilmeniz de mümkün olacaktır.

Tüplü dalış yapabilmek içinherhangi bir önkoşul bulunmamaktadır. Eğer fiziksel yeterliliğesahipseniz, deneme dalışını herhangi bir ön koşul olmadanyapabilirsiniz. Elbette bunun için sağlık koşullarınızınelverişli olması gerekir. İzmir Karaburun Tüplü DalışMerkezleri, bazı durumlarda katılımcının denize açılmasınıkabul etmeyebilir. Bu tamamen sizin güvenliğiniz için olmaklabirlikte bu gibi durumlarla nadiren karşılaşırız. Uzmaneğitmenlerimiz, dalış elverişliliği ile ilgili olarak siziyönlendirecek ve gerekli tedbirleri en iyi biçimde alacaktır.

Siz de İzmir Karaburunda tüplüdalış deneyimini yaşamak isterseniz bizimle iletişimegeçebilir, özel fiyatlarımızdan faydalanabilirsiniz. İzmir DalışMerkezleri arayışınızda size en iyi rehberliği yapmak üzerehizmetinizde olan Mavi Dalış ekibinden benzersiz bir hizmetalabilir, derin özgürlüğün tadını çıkarabilirsiniz. Siziniçin İzmir Dalış Noktaları içerisinde en elverişlimevkiyi belirleyecek ve en üst düzey deneyimi yaşayabilmeniz içinçalışacağız.

Son Eklenen Hizmetler
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram