ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Limekosfis Dijital Arşiv Teknolojileri
Firma Adı : Limekosfis Dijital Arşiv Teknolojileri
Yetkili : Yetkili
Adres : GENEL MÜDÜRLÜK : Limeks Ofis Ltd. Şti. 1112. Cad. No : 51/B Öveçler-Çankaya ANKARA
Şehir / İlçe : Ankara / Çankaya
Telefon : (0312) 475-1516
Web Site : limeksofis.com
E-Mail : info@limeksofis.com
Kuruluş Yılı : 2008
Firma Hakkında

Limeks Ofis Hakkında

Dünya lideri Image Access markaları WideTEK geniş format tarayıcılarının, kitap taramada lider markası olan BookEye® ürün grubunun ve Treventus Mechatronics markası, toplu kitap sayısallaştırma sağlayan en son teknoloji ScanRobot® otomatik kitap tarama robotunun Türkiye distribütörü şirketimiz, doküman ve kitap tarama sektörüne büyük katkıda bulunmaktadır.

Bizi özel kılan bir başka özellik de birçok çözümün Türkiye’deki önderliğini yapıyor olmamızdır. Örneğin: A0 ebadında dupleks tarayan ve çıktı alabilen çok fonksiyonlu sistemler, A2+ ebadında düz yataklı (Flatbed) tarayıcı, tablet bilgisayar ve akıllı telefonlara tarama yapabilen kitap ve doküman tarayıcıları, kitapları el değmeden ve tam otomatik tarayabilen ScanRobot® ve çok daha fazla donanım ve yazılım ile Türkiye’nin katma değer dağıtıcısı olmaya devam etmekteyiz.

Limeks, dijital teknolojiler ve doküman tarama alanlarında her sektöre özel çözümler sunmaktadır. Üstün Alman mühendislik ürünleri olan Image Access & Treventus Mechatronics donanım ve yazılımları ile hizmet vermektedir. Ürün yelpazemizle, çözüm ortağınız olarak sizlere güvenilir hizmet anlayışımızla sunduğumuz etkin servisimizi sürdürürken; bünyemizde barındırdığımız, konusunda uluslararası eğitimli personelimiz ile tarama konusundaki bütün ihtiyaçlarınıza çözüm sunmaya hazırız.

Limeks sizlere kitap & doküman tarayıcı satışı, dijitalleştirme servis büro, veri dönüşümü ve hazırlanışı, veri depolama, e-devlet, e-toplum, e-üniversite, OCR hizmeti, e-danışmanlık ve teknik destek gibi konularda hizmet vermektedir.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram