ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Emkapark
Firma Adı : Emkapark
Yetkili : Dilek Kaya
Adres : Ahi Evran Cad. No:141 06310 Ostim/ANKARA
Şehir / İlçe : Ankara / Yenimahalle
Telefon : (0312) 385-2680
Faks : (0312) 385-2718
Gsm No : (0506) 682-3526
Web Site : emkapark.info
E-Mail : info@emkapark.info
Kuruluş Yılı : 2003
İşletme Türü : Şahıs Firması
Çalışan Sayısı : 5 - 10 Kişi
Firma Hakkında

Firmamız Mayıs 2003 tarihinden beri Çocuk Oyun Parkları, Dış Mekan Fitness Aletleri ve Kent Mobilyaları imalat sektöründe faaliyet göstermektedir.

Üretimini yapmakta olduğumuz ürün grupları ; metal – ahşap oyun grupları, dış mekan fitness aletleri, oyun elemanları, banklar, çöp kovaları, plastik çöp konteynırları, pergole-gazebo sistemleri, döküm çeşmeler, otobüs durakları, kauçuk zemin kaplama, iç mekan oyun grupları, aydınlatma elemanları ve havuz fıskiye sistemleridir.

Referanslarımızın % 70 ini belediyeler, geri kalan % 30 unu diğer kamu kurumları özel firmalar ve  toplu konutlar oluşturmaktadır.

Müşteri portföyümüzün büyük kısmını toplu konutlar, siteler, ev bahçeleri, anaokulları,özel okullar oluşturmaktadır.Bunların yanı sıra inşaat firmaları,askeri kurumlar, kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler, peyzaj firmalar başta olmak üzere bir çok sektörde de iş ortağımız bulunduğunu belirtmek isteriz.

Firmamız  Türk Standartları Enstitüsünce verilmiş Kalite Uygunluk ve İmalata Yeterlilik belgelerine sahiptir.

Emka kurulduğu günden beri sürekli kendini yenileyerek sektörde sağlam bir yer edinmenin gururunu yaşamaktadır. Emka olarak hedefimiz;  tüketici ihtiyaç ve beklentilerini tam olarak karşılayacak şekilde güvenilir hizmet sunarak bir marka olmak ve markamızı yükseklere taşımaktır.

Emka Türkiye Çocuk Oyun Parkları çocukların birlikte güvenli bir çevrede oynamalarını sağlayan uzun süreli deneyime sahiptir. Çocuk parklarında sahip olduğumuz yüksek kalite,tecrübe ile çocuklarınızın için en iyisiyiz. Tüm oyun grubu sistemlerimiz en yeni oyun parkları güvenlik normlarına uygundur.

Çok iyi düşünülmüş - Kalite

Birinci sınıf malzeme kullanımının, üstün üretim prosesi ile birleştirilmesi, ürünlerimizi dünya çapında birinci kategoriye çıkarmıştır. Bu nedenle, çocuk parklarımız ve tüm ürünlerimiz çok dayanıklıdır ve uzun yıllar güzel görünümlerini muhafaza ederler.

Bırakın çocuklar Oynasın! - Kavram

Çocuklar oyun oynamaya bayılırlar. Çocuklar oynamak için yaratılmışlardır. Bizim işimiz onların oyun parklarında güvenli ve eğlenceli bir şekilde oynamalarını sağlamaktır. Çocuk parklarında oynarken bundan zevk almalarını ve meydan okumalarını ve bunun için de oyunu güvenli bir hale getirmeyi sağlamaktır.

Her yönüyle güvenlik - Güvenlik

Güvenli oyun Emka’nın kesin ve ilk önceliğidir. Ürünlerimiz tüm mevcut oyun alanları ekipmanları güvenlik kurallarına uygun olarak üretilmişlerdir

Siz karar verin, Biz temin edelim - Esneklik

Tek bir oyun alanı birimini, modüler yapımız sayesinden her türlü uygun bir oyun parkı şeklinde birleştirebilir ve bir bütün haline getirebiliriz. Modüler oyun grubu sistemimizle ihtiyacınıza cevap verecek bir çözüm bulabiliriz.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram