ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Yiğit Duvar
Firma Adı : Yiğit Duvar
Yetkili : Hasancan Kandemir
Şehir / İlçe : Ankara / Gölbaşı
Telefon : (0534) 763-3460
Web Site : https://yigitduvar.com/
E-Mail : hasancann.kandemir@outlook.com
Kuruluş Yılı : 2015
Çalışan Sayısı : 5 Kişi ve altı
Firma Hakkında

Yiğit Duvar

Duvarlar, çevrelediği ortamı dış etkenlere karşı koruyan önemli yapılardandır. Bu yapılar ile ilgili tek olumsuz durum görünümleri olmaktadır. Yiğit duvar sayesinde bu problem ortadan kalkmaktadır. Firmamız, kötü görünen ve ortamın havasını bozan duvarlara bambaşka bir hava katan özel duvar düzenlemeleri yapmaktadır. Yalnızca Ankara ve çevresindeki mekanlara hizmet veren Yiğit duvar, dümdüz ve kötü görünümlü duvarları baştan yaratmaktadır. Ankara desenli duvar yapımında önde gelen şirketlerden biri olan firmamız hem ev çevresinde yer alan bahçe duvarlarının hem de farklı ortamlarda yer alan her türlü duvarın düzenlemesini yapabilmektedir. Yalnızca düzenleme değil baştan aşağı duvar yapabilme özelliğine de sahip olan Yiğit duvar, genellikle önemsenmeyen fakat doğru tasarlandığında ortamın havasını tamamen değiştirecek olan duvarlar için en kaliteli hizmeti vermektedir.

İstinat bahçe duvarı

Beton artık her alanda kullanılan önemli bir malzemedir. Bahçe duvarları içinde ideal olan bu beton duvarlara istinat duvarı denmektedir. Bu duvar hem daha güvenlikli hem dekoratiftir. Tabi ki üzerinde hiçbir oynamanın yapılmadığı sade duvarların dekoratif olması beklenemez. Ankara bahçe duvar yapımında öncü olan Yiğit duvar, duvarlar üzerinde uyguladıkları tekniklerle desenli bir görünüm yaratarak duvarı bambaşka bir hale dönüştürmektedir. Bahçe çevresine uygulanan istinat duvarı güvenli ve dekoratif olmanın yanı sıra uzun süreler zarar görmeden kullanılabilecek tek duvar modelidir. Sağlamlığı ile ön planda olan bu duvar sadece bahçelerin çevresinde değil farklı mekanlar içinde kullanılabilmektedir.

Özel tasarım duvarlar

Ankara duvar yapımında farklı çalışmalar imza atmış olan firmamız, sadece var olan duvarlar üzerinde düzeltme yapmamaktadır. Bunun yanı sıra yeni baştan duvar yapabilme özelliğine de sahip olan şirket, evlerin korunması ve hoş görünmesi için en kaliteli bahçe duvarlarını oluşturmaktadır. Bahçe duvarı yapımında belli başlı kurallar çerçevesinde çalışılmaktadır. İlk olarak tüm zemin kazılarak duvar yapımı için hazırlanmaktadır. Böylece herhangi bir kayma oluşmayacaktır. Daha sonra filizleri bağlanır ve yapımında beton kullanılan bahçe duvarı her tarafı eşit olacak şekilde kurulur. Tüm bu aşamalar sonrası isteğe bağlı olarak duvarın üzerine özel motifler yapılabilmektedir. Taş görünümlü desenler en popüler olanlardır. Bu konu ile ilgili çok daha detaylı ve kapsamlı bilgi için https://www.yigitduvar.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Son Eklenen İlanlar
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram