ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Louisamour
Firma Adı : Louisamour
Yetkili : Louisamour
Adres : WEDDING WORLD KUYUMCUKENT AVM 1.KAT NO:500 YENİBOSNA/ISTANBUL
Şehir / İlçe : İstanbul / Bahçelievler
Telefon : (0212) 405-8120
Faks : (0212) 405-8120
Gsm No : (0532) 415-0405
Web Site : louisamour.com/
E-Mail : info@louisamour.com
Kuruluş Yılı : 2008
İşletme Türü : Limited Şirketi
Çalışan Sayısı : 11 - 50 Kişi
Firma Hakkında


Türkiye´de online pırlanta alışverişi denince akla gelen ilk markalardan biri olmaktan gurur duyuyoruz! 

 

Türkiye´de pırlanta alışverişinin online adresi, son moda pırlanta yüzük modelleri ve yenilenen yüzü ile louisamour.com , birçok farklı takı kategorisinde, 1000’den fazla takı çeşidi ile binlerce müşterisine hizmet veriyor. Değerli müşterilerine, en iyi pırlantaları en uygun fiyatla ulaştırmak için çalışıyor ve Türkiye online pırlanta alışveriş siteleri arasında yıllardır zirvedeki yerini koruyor.


Türkiye´nin her il ve ilçesine, her tarza, her yaşa, her ihtiyaca ve bütçeye hitap eden ürün çeşitliliğiyle, alışverişte mesafeleri ortadan kaldıran louisamour.com´da, yüzlerce farklı pırlanta yüzük modeli, pırlanta ve değerli taşlar ile kombinlenmiş kolye, set, küpe ve bilelik bulunuyor. Online pırlanta alışveriş siteleri arasında yıllardır bir numara olan, en sevilen ve en güvenilen online alışveriş sitesi olmayı başaran louisamour.com, kusursuz bir pırlanta alışveriş deneyimi yaşamanızı hedefliyor. Bu yüzden geliştirdiği güvenli ödeme sistemleri, cazip ödeme koşulları ve taksit imkânları, hızlı ödeme, kolay iade, sigortalı kargo gibi hizmetleriyle online pırlanta alışverişini kolaylaştırıyor, alışveriş deneyiminin kalitesini arttırıyor. 1999 Yılından beri kuyum sektöründe imalat ve toptan satış yapan firmamız “Toptan Fiyatına Halka Satış” prensibi ile 2012 yılında hayata geçirilen www.louisamour.com web sitesi ile çok kısa bir sürede sektörde sağlam bir yer edinerek mağazalaşmak yerine ınternet ve teknolojiye yatırım yapmasının karşılığını almıştır.


Türkiye’de bir ilke imza atarak yeni sezon ürünleri, çok avantajlı kampanyaları ve son teknoloji görselleri tek bir sitede topladık. Müşterilerimize her zevke ve bütçeye uygun ürün çeşitlerimizi en uygun fiyatlarla sunarak ayrıcalıklarla dolu bir alışveriş deneyimi yaşatıyoruz.

 

Misyonumuz itibarımız, kalitemiz, farklılığımız ve hizmet yelpazemizle müşterilerin birinci tercihi olmaktır. Bizim önceliğimiz, müşterilerimizin mutluluğudur. Müşterilerimize Louis Amour güvencesiyle hizmet veriyoruz. Güvenli, mutlu ve keyifli bir alışveriş yaşamaları için var gücümüzle çalışıyoruz.

Louis Amour’da her zaman en iyi kalitede pırlanta ve yüzüklere ulaşırsınız. Tüm pırlantalarımız sertifikalı ve en üst standartlardadır. 0.50 ct ve üzeri tüm pırlantalarımız firma sertifikasına ek olarak uluslararası bağımsız labaratuar raporu ile gelmektedirler. ısteyen müşterilerimiz 0.50 ct altı pırlantalar için de ücretini ödeyerek bu rapora sahip olabilmektedirler.


Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram