ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Düşler Eğitim Hizmetleri İnşaat Taah. Tic. Ltd. Şti.
Firma Adı : Düşler Eğitim Hizmetleri İnşaat Taah. Tic. Ltd. Şti.
Adres : Kızılay Mah. Milli Müdafa Cad. 10 / 6 Kızılay / Ankara
Şehir / İlçe : Ankara / Çankaya
Telefon : (0312) 231-2060
Gsm No : (0545) 230-2063
Firma Hakkında

Karayolu, havayolu ve denizyolu taşımacılığı ile tehlikeli maddeleri taşıyan, gönderen, dolduran, yükleyen, paketleyen, boşaltan tüm işletmelerin Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı istihdam etmesi yasal zorunluluk haline getirildi.

30 Haziran 2015 tarihinden itibaren uygulanacak olan sistemde firmalar isterlerse bünyelerinde Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı bulundurabilir ya da dışarıdan sözleşmeli olarak çalıştırabilirler.

Kimler Alabilir

Üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden herhangi birinden mezun olan herkes Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı olabilir. Yetki belgesi sahibi eğitim kuruluşlarında 49 saatlik tehlikeli madde güvenlik danışmanı eğitimini tamamladıktan sonra Bakanlık tarafından yapılan sınavda 100 üzerinden 70 puan alarak başarılı olmak gerekmektedir.

Neden Almalıyım?

Yeni açılan bu iş sahasında erken davranmak avantaj getiriyor. Üniversite mezunuysanız ve işinizden memnun değilseniz aradığınız fırsat bu olabilir. Tek bir Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı sertifikası ile 5 (Beş) firmaya dışarıdan danışmanlık hizmeti yapabilirsiniz. 30 Haziran 2015 den itibaren 50.000 den fazla Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanına ihtiyaç duyulacağı tahmin edilmektedir.

Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Eğitimlerimiz Ankara-Kızılay?da Devam Etmektedir.

Her bir grup eğitimi 20 kişi ile sınırlıdır. Düşler Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.?den eğitim alıp ?Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı Eğitimi Tamamlama Belgesine? sahip olan kişilerin müracaatları tarafımızdan Bakanlığın Otomasyon Sistemi üzerinden yapılacaktır.

Eğitimlerimiz konu anlatım, sınava hazırlık sorularının çözümü, vaka analizleri ve deneme sınavları şeklinde, deneyimli TMGD hocası tarafından verilmektedir. Tüm eğitim dokümanları firmamız tarafından karşılanmaktadır.

Planlı eğitimlerimiz dışında, kursiyerlerin talebi ve hocaların gerekli görmesi halinde üzerine ek dersler ve soru çözüm oturumları düzenlenecektir. Eğitim merkezimiz, mesai saatleri dışında da kursiyerlerimizin ferdi ve hocalarımızın eşliğinde çalışma yapmasına müsaittir. Bakanlığın açacağı TMGD sertifikasını bakanlıktan alabilmek için yetkili yangın söndürme eğitim merkezlerinden uygulamalı yangın söndürme eğitimine katılım sağlandığına dair belgenin aslının veya noter onaylı suretinin ibrazı gerekmektedir.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram