ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Carwingo Şanlıurfa Araç Kiralama
Firma Adı : Carwingo Şanlıurfa Araç Kiralama
Yetkili : Kadir Yedikardeş
Adres : Gölgen Mahallesi, GAP Şanlıurfa Havaalanı, 63340 Karaköprü/Şanlıurfa
Şehir / İlçe : Şanlıurfa / Merkez
Telefon : (0553) 840-2797
Gsm No : (0553) 840-2797
Web Site : carwingo.com.tr
E-Mail : carwingootokiralama@gmail.com
Kuruluş Yılı : 2017
İşletme Türü : Şahıs Firması
Çalışan Sayısı : 5 Kişi ve altı
Firma Hakkında

CARWİNGO ŞANLIURFA ARAÇ KİRALAMA ,ŞANLIURFA RENT A CAR

 

, “Herkes en iyi bildiği işi yapsın” sloganı ile faaliyetegeçmiş bir projedir…

 

Uzun senelerdir, Araç Kiralama Sektöründe görev almışProfesyoneller tarafından 2017 yılında faaliyete geçen bir online araç kiralamaplatformu ’dur. Hizmet gamında; Günlük Kiralama, Filo Kiralama ve TransferHizmetleri bulunmaktadır.

 

Oluşturulan yapı sayesinde, Teknolojinin de imkânlarındanyararlanarak, Türkiye genelinde ideal Araç Kiralama seçeneklerinin müşterilerile buluşturulması hedeflenmiştir.

 

Sisteme dâhil olan şubelerde, kolay ve uygun fiyatlarla araçkiralama hizmeti sunan CARWİNGO, Kısa süre içerisinde Türkiye pazarına hâkimolduktan sonra, bulunduğu EMEA bölgesine ve sonrasında da Dünya ’ya açılmayı hedeflemektedir.

 

Teknolojiyi, pazardaki gelişmeleri, müşteri beklentileriniyakından takip eden CARWİNGO ekibi, her gün defalarca müşterileri ile ve sahaoperasyonu ile temas kurarak kendini geliştirmeyi, farkı da müşterilerinehissettirmeyi hedeflemektedir.

 

Türkiye genelinde hizmet veren havalimanı ofisleri vemerkezi bölgelerde konumlanan şehir şubeleri ile araç kiralama imkânı sunmaklabirlikte, müşterinin talebi ve ofislerin imkânları doğrultusunda araçlarınadrese de teslimini hedeflemiştir.

 

Dünya genelinde kabul görmüş, Kalite ve HizmetStandartların, Kiralık Araçlarda teknik yeterliliklerin temel disiplin olaraktakip edildiği sistemde, fiyatlar anlık olarak değişerek, müşterilere en doğrufiyat seçeneklerini sunulmaktadır.

 

Binlerce kiralık araç arasından tarama yaparak, analizsonuçları ile birlikte müşterilerine sunar. Üyeler, İnternette saatlerce arabaaramak yerine, ek bir maliyeti olmaksızın ve anlık olarak güncellenen doğrufiyat seviyesinden hızlı bir şekilde kiralayacakları aracı bulur.

 

Nihai Hedef; Dinamik ve doğru fiyatın, kalite ve konfor ilebirlikte sunulması sonucunda Araç Kiralayan ile Araç Kiraya veren tarafın mutluolacağı akışı sağlamaktır.

Misyonumuz

Misyonumuz

Teknolojiyi de kullanarak sektörü düzenli takip etmek kaydıile, her kesimden araç kiralama müşterisinin, tüm beklentilerini karşılamaküzere; yaygın, rekabetçi, kurumsal, araç kiralama hizmeti sağlamaktır.

 

Vizyonumuz

VizyonumuzKiralık Araca ihtiyaçduyan her müşterinin aklına gelmek ve önceliklitercihi olmak

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram