ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Akva Dent Diş Polikliniği
Firma Adı : Akva Dent Diş Polikliniği
Yetkili : Dt. Muhyettin Yılmaz
Adres : Yakuplu Mah. Hürriyet Bulv. No:1D
Şehir / İlçe : İstanbul / Beylikdüzü
Telefon : (0850) 303-7474
Gsm No : (0544) 620-1020
Web Site : Https://akvadent.com
E-Mail : info@akvadent.com
Kuruluş Yılı : 2018
İşletme Türü : Limited Şirketi
Çalışan Sayısı : 11 - 50 Kişi
Firma Hakkında

Akvadent Diş Polikliniği ; implant, ağız ve diş cerrahisi, ortodonti (diş teli), endodonti, pedodonti (çocuk diş), Periodontoloji, Gülüş Tasarımı, Tam Diş Protez – Takma Diş, Zirkon Kaplama, Diş Beyazlatma, Genel Anestezi, Bruksizm, Porselen Kaplama, Ağız Kokusu, Şeffaf Plak, Muayene hizmetleri ve tedavileri sunan bir diş hastanesi dir.

AkvaDent Beylikdüzü Diş Kliniği, Beylikdüzü diş hastanesi olarak hizmet veren bir özel kliniktir. Kliniğimizde tamamı alanında uzman hekimlerden oluşan güler yüzlü ve güvenilir bir kadro ile hizmet vermekteyiz.

Hastalarımızın memnuniyeti açısından uzman ekibimiz ile vermekte olduğumuz Beylikdüzü diş hastanesi hizmetlerimiz şu şekildedir: diş protez, diş implant, ağız ve diş cerrahisi, ortodonti (diş teli), endodonti, pedodonti (çocuk diş), periodontoloji, gülüş tasarımı (diş estetiği), tam diş protez – takma diş, zirkon diş kaplama, diş beyazlatma, genel anestezi, bruksizm, porselen kaplama, ağız kokusu tedavisi, şeffaf plak ve ücretsiz muayene.

Yıllardır bu sektörde hizmet vermenin bir artısı olarak; Beylikdüzü ağız ve diş sağlığı merkezi denince akla ilk gelen kliniklerden biriyiz. Bu başarıyı alanında uzman hekimlerden oluşan kadromuza ve hasta odaklı çalışma prensiplerimize borçlu olduğumuzu söyleyebiliriz. Bu işe başlarken ağız ve diş sağlığı hizmetleriyle ilgili aklımızda iki temel hedef vardı: Mümkün olan en kaliteli hizmeti, olabilecek en düşük fiyata müşteriye sunabilmek. Ve geride bıraktığımız yüzlerce mutlu müşteriyi göz önünde bulundurduğumuz zaman bunu başardığımızı söylemek mümkün.

Hem Türkiye’de hem de avrupa diş hastaları dünyasında tüm hastalarımıza hak ettikleri değer ve hizmeti ulaştırmak için çıktığımız bu yolda son teknoloji tıbbi ekipmanları kullanıyoruz. Özellikle diş protezi ve implantlar gibi kullanılan malzemenin son derece önem arz ettiği alanlarda, dünyanın önde gelen implant üreticileriyle yaptığımız anlaşmalar sayesinde hastalarımıza dünya standartlarında implantlar sunuyoruz. Bu anlayışla hastalarımızı tedavi ettiğimiz kliniğimizde size de hizmet vermekten büyük onur duyacağız. Hemen telefon numaralarımızdan veya Whatsapp destek hattımızdan bize ulaşın.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram