ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
eCar Rent a Car
Firma Adı : eCar Rent a Car
Yetkili : AHMET MAYDA
Adres : eCar, Kayseri Havalimanı Oto Kiralama Ofisi ve Nevşehir Kapadokya Havalimanı Araç Kiralama Ofisi ile İç Hatlar Gelen Yolcu Salonlarında Hizmet Vermektedir.
Şehir / İlçe : Kayseri / Kocasinan
Telefon : (0352) 339-8482
Faks : (0352) 231-2679
Gsm No : (0536) 606-5271
Web Site : https://ecar.com.tr
E-Mail : info@ecar.com.tr
Kuruluş Yılı : 2001
İşletme Türü : Limited Şirketi
Çalışan Sayısı : 11 - 50 Kişi
Firma Hakkında

Firmamız uzun yılar Kayseri Merkez, Kayseri Havaalanı, Kapadokya Bölgesi ve Kapadokya Havalimanı´nda hizmet veren, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Seyahat Acentaları Birliğine bağlı A Class (A-5425) turizm ve seyahat acentasıdır. Seyahatlerinizde Kayseri Havaalanı ve Kapadokya Havalimanı´nda kiralık araç ihtiyaçlarınızı karşılayabiliriz.


Kayseri Araç Kiralama  için, Kayseri Havalimanı İç Hatlar Gelen Yolcu Terminali´nde ve  Kapadokya Araç Kiralama  için Nevşehir Kapadokya Havalimanı İç Hatlar Gelen Yolcu Terminali´nde ofislerimiz mevcut olup personelimiz kiralık aracınızı teslim etmektedir. Dilerseniz Kayseri´de kiraladığınız veya Kapadokya´da kiraladığınız aracınızı farklı ofislere teslim edebiliriz. BMW, Mercedes, Audi, VW, Ford, Renault ve ekonomik kiralık araçları en uygun fiyatlarla Kayseri ve Kapadokya´da ofislerimizden kiralayabilirsiniz. Araç kiralama, Kayseri ve Kapadokya bölgesine gelen turist ve iş adamlarının yegane ulaşım aracıdır.  Kayseri Oto Kiralama  ile Kapadokya´yı gezip muhteşem peribacaları görebilir, kaya otellerde konaklayabilirsiniz. Kapadokya da bir ihtiyacınız veya sorununuz olursa personelimizden her türlü yardımı alabilirsiniz.

 

 

Nevşehir Kapadokya Havalimanı Araç Kiralama  ofisimiz Kapadokya´da araç kiralama firmalari içerisinde en büyük ve filosu en geniş firmadır. Dilerseniz ekonomik, lüx, vip-minibüs, benzinli, dizel, otomatik vites araç kiralama yapabilir,  Kayseri Rent a Car ve Nevşehir Kapadokya Havalimanı rent a car  ofislerimizden bu kiralık araçları temin edebilirsiniz. Ürgüp, Göreme, Uçhisar ve Avanos otellerinde kiralık araç teslimi yapabiliriz. Kiralık araba ile, Ihlara Vadisine gidip eşsiz güzellikleri görebilir daha sonra Üç Güzeller mevkiinde günbatımını seyredebilirsiniz. Derinkuyu ve Kaymaklı yer altı şehirleri mutlaka görmeniz gereken yerler arasında. eCar kiralık aracınız ile Unesco Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan Göreme Açık Hava Müzesi otoparkına parkedip bu mirası doya doya gezebilirsiniz. Kiralık araçla Kayseri Erciyes dağına gidip kayak yapabilir yöresel yemeklerimiz mantı ve pastırma tadabilirsiniz.


Kayseri ve Kapadokya´dan ayrılırken kiralık aracınızı  Kayseri Havalimanı Araç Kiralama ofisimize  veya Nevşehir  Kapadokya Havalimanı Araç Kiralama ofisimize  teslim edebilirsiniz. Kayseri Rent a Car, Kayseri Havaalanı Rent a Car, Nevşehir Havalimanı Rent a Car denilince ilk akla gelen firma eCar´dır.


Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram