ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
KIRANN KURUMSAL TEKS.SAN.VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ
Firma Adı : KIRANN KURUMSAL TEKS.SAN.VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ
Yetkili : ŞEREF KIRAN
Adres : Sanayi Mah. Ergenekon sok. No:21/21 34165 Güngören/ İSTANBUL
Şehir / İlçe : İstanbul / Güngören
Telefon : (0555) 697-9264
Faks : (0212) 502-8503
Gsm No : (0555) 697-9264
Web Site : kirann.com.tr
E-Mail : bilgi@kirann.com.tr
Kuruluş Yılı : 1992
İşletme Türü : Limited Şirketi
Çalışan Sayısı : 100 Kişiden fazla
Firma Hakkında

Temelleri1988 yılında profesyonel tekstil ekibimizle başlayan  yolculuğumuz, 14Temmuz 2015’te Kırann Kurumsal’ıda bünyemize dahil ederek tekstil dış tecrübemiz ile, kurumsal işkıyafetleri, kumaş, çanta, ayakkabı, tekstil promosyon ürünleri vs. alanında danışmanlık,ürün tasarımı, üretim, stok ve lojistik yönetimi hizmetlerini vermek üzere yolaçıktık.

Kalitedenödün vermeyen hizmet anlayışımızı, uluslararası normlara uygun, ileriteknolojiye sahip makine parkuru, donanım, kumaş tedariki ve tesislerimizledestekliyoruz. Belgelendirdiğimiz kalite standartlarımız ve deneyimli uzmankadromuz ile profesyonel çalışma prensiplerimizi güçlendiriyor, tüm hizmetsüreçlerimizde tecrübeyi güvene dönüştürüyoruz.

Tekstilsektörünün en önemli ihtiyaçlarından biri olan farklılaşmak ve özgün olmak işyaklaşımımızın en üst sıralarında yer almaktadır. Bu nedenle Kırann Kurumsalolarak, markanın kurumsal kimliği, hedef pazarın dinamikleri, müşteriihtiyaçları, operasyonel gereklilikler, işlevsellik, dayanıklılık, fiziki şartlarve yıkama koşulları gibi birçok unsuru göz önünde tutuyoruz. Sektörihtiyaçlarına yönelik özel analizler, tasarım süreçlerimiz ve güçlenenteknolojik üretim hattımız ile kurumsal imajınıza artı değer katmak içinçalışıyoruz.

Hizmetanlayışımız sayesinde, fuar, etkinlik gibi kısa dönemli ihtiyaçlardan,endüstriyel alanlar, sanayi tesisleri, otel – tatil köyleri, gıda işletmeleri,temizlik / teknik hizmetler, güvenlik, ulaşım, kozmetik şirketleri, okul,hastane, özel hizmet sektörü gibi uzun dönem ihtiyaçlara kadar uzanan geniş birskalada üretim yapabilmekteyiz. Aynı zamanda üretimim gamımız, iş önlükleri,safari takım, mont takım, bahçıvan tulum, boy tulum, ceket etek, pantolon,gömlek, triko, t-shirt, sweat-shirt, yelek, mont, kaban, yağmurluk, promosyonteknik ürünleri (şapka, bere, eldiven, kravat, fular) gibi bir çok farklı ürünüiçermektedir.

Zamanındateslim ve satış sonrası desteklerimizle kuvvetlendirdiğimiz hizmet anlayışımızile uzun soluklu iş ortaklıklarına imza atıyoruz.

KırannKurumsal olarak tecrübe ve birikimlerimizi global ölçekteki değişimler ve yeniatılımlarımız ile harmanlayarak, kurum kültürüne uygun, trendlere hakim,fonksiyonel koleksiyonlar tasarlıyor, firmaların kurumsal imajlarına artı değerkatıyoruz.

 

 

 

Son Eklenen İlanlar
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram